Firande av Sarahs 30-års dag x 2

Förra veckan fyllde en av världens bästa personer hela 30 år – nämligen Sarah! 30 är ju så stort, så det måste såklart firas två gånger.
 
Onsdag
I onsdags var det självaste födelsedagen och jag och Sarah möttes upp efter jobbet för att dricka lite bubbel. Sedan gick vi till La Roche för middag och träffade Dan, Niclas och Niclas föräldrar. Man måste förresten få fina födelsedagskort när man fyller 30, det är sedan gammalt.
 
Niclas!
 
Vi åt mycket och länge. Sarah beställde in sangria och så åt vi supergoda tapas. Jag åt calamares, kronärtskockor med färskost och friterad manchego med tomatsalsa. Och så avslutade vi födelsedagen med en efterrätt som inte hamnade på bild. Fin onsdagskväll även för oss som inte fyllde år <3
 
Lördag
I lördags fortsatte firandet och Sarah hade bjudit hem ett par tjejkompisar på middag. Vi anlände klockan 17 och fick fördrink. Sarah är BÄST på att duka. Vi fick godispåse och ett fantastiskt fint kort <3
 
Man måste såklart dokumentera.
 
Vi satte oss i soffan och åt ost, kex, charkuterier, oliver och vindruvor. Mums!
 
Fina Johanna.
 
Det öppnades presenter. Fina födelsedagsbarnet <3
 
Och så åt vi räksoppa gjord på hemgjord räkfond, hur gott?!
 
<3
 
Till efterrätt hade Sarah bakat en väldigt god kladdkaka med hallonfrosting.
 
Sedan spelade spel, pratade om livet och dess olika snår och skrattade tills klockan blev 02 på natten. Så fin kväll och så fint firande av vår bästa Sarah. Tack för två fantastiska kvällar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0