Vecka 40

 
Hej vecka 40!
 
Jag är hemma från Mallorca. Ber om ursäkt för att det har ekat tomt här i bloggen. Jag hann inte tidsinställa något och det har varit hektiska dagar på Mallis. Jag var som sagt där med mitt jobb för att workshoppa, gå på konferens och studiebesök och helt enkelt köra lite teambuilding. Det var så roligt! Jag har dokumenterat mycket, så självklart ska ni få se. Vi bodde i ett område som hette Puerto Portals, som ligger ungefär 20 minuter utanför Palma.
 
Men nu är vi tillbaka till verkligheten igen, och det är ganska gött det också. I Malmö är det just nu 12 grader och strålande sol, perfekt höstväder enligt mig. Jag försöker ju att inte boka upp min kalender så mycket längre, och därför är min vecka lite ledig. Men detta har jag inplanerat i alla fall:
 
Tisdag: Klockan 17 ska jag till frisören. Jag ska klippa mig och göra highlights i håret. Mitt mörka hår ska bli lite ljusare och smälta ihop mer med min naturliga hårfärg. Spännande! Jag har inte färgat håret hos frisör på jättelänge.
 
Fredag: På fredag har jag tagit semester! Det är dagen innan Sarahs och Niclas bröllop och då är det massvis som ska ordnas. Sedan ska vi gå på middag med bröllopsgänget på kvällen. Oh, jag har så mycket fjärilar i magen den här veckan!
 
Lördag: BRÖLLOPSDAGS!!! Oh, jag är så himla nervös inför den här dagen och då är det inte ens jag som ska gifta mig? Det kommer vara en helt fantastisk dag och jag är så glad över att få fira kärleken mellan några av de bästa personerna som finns.
 
Lite så kommer min vecka att se ut. För mig är det fullt fokus på bröllopet, det ska bli så roligt!
Har ni något särskilt inplanerat i veckan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0