Vecka 43

God morgon, god morgon!
 
Rise and shine. Helt plötsligt blev det måndag igen. Jag har haft en väldigt lugn och fin helg. Jag och Dan har bara tagit det lugnt, lagat mat, städat lite, tränat, gått på stan och tittat på en miljon avsnitt av nya säsongen av Daredevil på Netlix. Har sovit så mycket den här helgen också, väldigt skönt.
 
I veckan har jag lite olika saker att göra, vi kan titta på det som är inplanerat.
 
Onsdag: På onsdag fyller Sarah H hela 30 år! Hipp, hipp, hurraaaa för henne <3 Det ska firas med tapas och cava på La Roche. Så mysigt med ett så fint firande en onsdag.
 
Fredag: På fredag ska jag träffa Regina. Vi ska ta en kaffe eller after work, eller kanske äta middag. Vi har inte riktigt bestämt vad än men det ska bli så mysigt att umgås.
 
Lördag: Och på lördag ska jag på tjejmiddag hem till Sarah för att fira hennes 30-års dag ordentligt. Ska bli så kul och mysigt!
 
Annars har jag ganska mycket på jobbet den här veckan, så mitt fokus kommer att ligga på det och att återhämta mig på kvällarna. Tänker laga god mat, kanske ta ett spinningpass vi får se. Det ska tydligen bli regnigt och blåsigt i veckan, hösten är på väg på riktigt nu. Ska bunkra upp med té och värmeljus, det bästa med hösten!
 
Vad ska ni göra i veckan?
 

Kommentarer
Postat av: M

Låter som en mysig vecka! Puss <3

2018-10-22 @ 10:39:32

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0