Vecka 44

Hej, hej hallå!
 
Hoppas er helg har varit bra. Min har varit fin! Umgicks med så fina och bra personer i helgen. Men igår låg jag alldeles utslagen på soffan hela dagen, uttömd på energi och allmänt låg. Så nu är det dags att göra om och göra rätt, varva ner och ta det lugnt.
 
Den här veckan har jag därför inte jättemycket inplanerat. Jag ska träffa Sarah och gå på stan en dag och så ska jag till gymmet en eftermiddag. De har tagit bort nästan alla spinningpass på mitt gym, så himla tråkigt? Typ det enda jag går på ju.
 
På lördag ska jag och Dan gå på bio med Dans brorsbarn. Tova och Loke väljer vilken film vi ska se, spännande! Sen ska vi äta något gott på kvällen och umgås med Dans bröder med familjer.
 
Och annars då? Jag ska försöka få upp en ny poster i vårt vardagsrum, men den måste ramas in först. Och så måste jag ringa vaktmästaren som ska byta en mycket komplicerad lampa i vårt badrum. Haha, livet alltså. Jag ska såklart blogga också!
 
Hoppas ni har haft en fin måndag hittills och att er vecka blir bra. Imorgon ska det bli 16 grader varmt här i Malmö, så himla märkligt för igår snöade det.
 

Kommentarer
Postat av: M

Låter inte kul att vara helt uttömd på energi! Hoppas det är bättre idag!? Du får ta det lite lugnt!
Puss och kram! <3<3

Svar: <3 <3
Sofie Strandberg

2018-10-30 @ 12:37:42

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0