Mina senaste mobilbilder

Dags att kika på mina senaste mobilbilder!
 
Stod och väntade i kassan på Maxi en kväll och kände mig lite depp. Såg då dessa kexchoklad och tänkte JA, förtjänar minsann ett sånt. Bra marknadsföring om något.
 
I fredags var vi som sagt hos Carro och Johan på kräftskiva. Jag och Dan åt havskräftor och massvis med räkor. Havskräftor är såklart gott, men jag föredrar ändå svenska signalkräftor. Vad tycker ni är bäst? Kolla så fint Carro och Johan hade dukat förresten! Snapsvisor och allt.
 
I söndagskväll var jag och Dan ute och gick en liten promenad i Västra Hamnen. Vi älskar att bo här. Så lugnt och alldeles för sig självt, men ändå väldigt nära stan. Perfekt för oss. Började sedan i söndagskväll känna mig dålig.
 
Och mycket riktigt, på måndagen låg jag hemma i feber. Sov nästan igenom hela måndagen och gjorde ingenting. På tisdagen mådde jag bättre, började gå igenom mail och lagade till och med lunch. Nima var i alla fall nöjd över att jag var hemma. Vet att hon ser sur ut, but that's just her face <3
 
När man börjar må bra igen blir man rastlös och då kan man fundera på vilka accessoarer en ska ha på sig när det är röstdags. Tänkte att min gröna väska och mina röda skor diskret skulle visa vilket block jag stöttar, eller?
 
Onsdag och tillbaka till jobbet igen! Som jag längtat. Jag besökte The Conference på Malmö Opera tillsammans med en kollega. The Conference är ju en av septembers höjdpunkter!
 
Lyssnade på en föreläsning om syntetisk biologi som hette "Designing Nature". Dr Lynn Rothschild från Nasa pratade bland annat om vad vi ska tänka på om vi flyttar till Mars, att vi inte behöver vänta på evolutionen där. Vi kan ta med oss små partiklar och grejer som vi vet är bra här och ta med oss dit. Göra om, gör rätt så att säga. Fick ganska stor existentiell ångest av denna föreläsning.
 
Sedan var det lunchdags! Ris med olika grönsaker och marinerad svamp + chilimajonäs. Mycket gott.
 
Efter lunchen cyklade jag tillbaka till kontoret, jobbade och cyklade sedan tillbaka för att se föreläsningen "Electricity that loves". Det var Linda Liukas som skrivit barnböckerna Hello Ruby som höll i den. Hon pratade om hur barn ser på teknologi och datorer och hur man på ett roligt sätt kan lära dem programmering. Hon menade också att barn idag alltid har varit uppkopplade och inte är rädda för AI på samma sätt som vi. Väldigt bra förläsning denna! Vill köpa Hej Ruby-böcker till mitt framtida barn.
 
Klockan 17.30 var The Conference slut för i år! Så glad att jag hann hänga där lite.
 
Vi avslutar detta inlägg med en bild på gårdagens finlunch från Salads and Smoothies. Salladen heter smoked salmon och är mycket god. Slog till på en pepsi max också, viktigt att unna sig som man säger.
 
Idag är det fredag och det är ju veckans bästa dag! Vad har ni för planer i helgen?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Väskan ser ju superblå ut! Och skorna ser rosa ut

Svar: Okej, då får du bara lita på mitt ord när jag säger att de var gröna och röda :)
Sofie Strandberg

2018-09-09 @ 18:31:18
Postat av: Isabelle

Alltså så himl fin vänskap ni har, målbild ❤️ Helgen har bjudit på en himla massa vila, nya naglar, premiärvisning på bio, röstning och skriva lite till skolan. Hoppas du mår helt bra nu igen!

2018-09-09 @ 20:51:33

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0