Onsdagstankar

  • Alltså hallå jag åker till Mallorca imorgon! Hur sjukt? Tycker det känns så konstigt, som att det inte är mig det händer. Dan har frågat hundra gånger "Hur känns det? Snart åker du till värmen!" och jag har bara sagt att jaja, det blir när det blir. Men imorgon är det alltså dags! Jag har precis börjat vänja mig vid hösten och kylan, så ska en åka till 30-graders värme istället.

  • Min förkylning börjar sakta men säkert försvinna. Jag är inte lika hängig längre, men är fortfarande väldigt snuvig och hes. Nåväl, det försvinner väl snart tänker jag. Dan har köpt en helt galen nässpray, Otrivin Mentholspray. Alltså MENTHOL?! Det känns som att man trycker upp tandkräm i näsborrarna. En riktigt hemsk känsla, men absolut det fungerar ju. Men det svider.

  • Om en vecka gifter sig mina fina, fina vänner Sarah och Niclas. Det är galet! I ett år har det planerats och längtats och nu är det äntligen dags. Det ska bli så roligt! Jag håller på att gå in skorna jag ska ha den dagen. Jag har på mig dem i lägenheten och går runt lite. Det blir ju en lång dag och jag som brudtärna ska kunna stå en del, haha.
  • Det var längesedan jag gick på bio nu och det finns så mycket jag vill se. Blackkklansman, Domaren och Unga Astrid för att nämna några filmer. Tror att det kan bli en grym biohöst. Jag såg förresten två gulliga filmer på Netflix härom dagen – Sierra Burgess is a big loser och To all the boys I've loved before, så mysiga. Perfekt att hänga framför i höstrusket.

  • Är det bara jag som tycker att den råa hösten kom från ingenstans? Jag gillar ju septemberhösten, den som är mjuk och mysig. Jag tycker vi kan vänta med den hösten som innebär hårda kalla vindar, när det blir mörkt vid 16-tiden redan och regnar konstant. Jag dricker koffeinfritt te från Pukka varje kväll för att stänga ute kylan. Just nu är min favorit den här!

Nima önskar er en jättefin onsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0