Stunder av vardagslyx

Jag tycker att vardagen är något av det viktigaste i mitt liv. Det är då man jobbar med något som får en att utvecklas, då som livet pågår. Jag kan inte gå hem varje dag och vänta på helgen, då känner jag att tiden rinner ifrån mig. För mig är det viktigt med stunder av vardagslyx. Så den här veckan har jag (efter en helt förfärlig måndag rent psykiskt) planerat in små guldkorn. 
 
Tisdag
I tisdags träffade jag Regina på en kopp kaffe på Espresso House på Malmö Central. Det är så smidigt för oss att ses på det sättet. Hon ska ändå ta tåget hem från jobbet därifrån och det ligger precis bredvid mitt kontor. Det var en fin och mysig stund. Känslomässig och rolig samtidigt, som det så ofta är när vi ses. Jag uppskattar verkligen att jag med mina vänner både kan vara ledsen och glad, och att de känner detsamma med mig. Vi tog vars en latte och utanför öste regnet ner.
 
Onsdag
I onsdags träffade jag Sarah på Emporia för att gå till floristen och gå igenom hur hennes brudbukett ska se ut. Vi gick runt på Emporia efteråt, hittade skor till mig till bröllopet och åkte sedan hem till Sarah för att äta. Niclas var iväg och Dan var på en after work, så vi var helt ensamma. Det var väldigt mysigt. Sarah bjöd på ugnsbakad sötpotatis med räkröra och sallad. Det är sällan vi får sådan kvalitetstid. Vi ses såklart jämt och pratar mycket i telefon, går på stan och sådär. Men det är inte ofta det bara är vi två som sitter ner i timmar, äter och pratar. Älskade det! Vi pratade mycket om möhippan och att det snart är dags för hennes och Niclas bröllop. Jag läntar så mycket. Jag tog inte tåget hem förrän 21.30. En perfekt kvalitetsonsdag!
 
Torsdag
Idag hade vi först en workshop på jobbet och avslutade med en after work. Det blev vin på balkongen tillsammans med supertrevliga kollegor. Det var soligt och varmt och förväntningarna inför fredagen hängde i luften. Hur fin är vår utsikt från kontorets balkong förresten?! Den bästa sidan av Malmö om jag får säga det själv.
 
Tre fina vardagslyxmoment från den här veckan. Imorgon är det fredag och det ska jag fira med att gå på after work i nya skor och en blus jag lånat av Sarah. Hur har er vecka varit?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0