Min helg genom telefonen

Vi kikar på hur helgen har sett ut genom min telefon!
 
Fredag
I fredags var jag hemma runt 16.30 och det var strålande sol. Så härligt att komma hem när det fortfarande är ljust ute, man blir verkligen mycket piggare.
 
Jag lockade håret, satte upp det och bytte om till kvällens klänning.
 
Jag dukade fram lite ost, vindruvor och räkröror, hällde upp ett glas cava och inväntade kvällens gäster. Jag älskar verkligen "förhänget", när man dricker ett glas cava, äter ost och snackar lite innan man sätter sig för att äta middag. Tycker det är så mysigt! Resten av fredagskvällen har ni redan sett, så vidare till lördagen.
 
Lördag
Vaknade runt 10.30 på lördagen pga tog sovmorgon och diskade undan det sista från gårdagens festligheter.
 
Jag fick sjukaste buketten med tulpaner av Niclas och Sarah i födelsedagspresent. Den var så stor att hela inte fick plats i en vas, utan fick dela upp den i två vaser. Tycker färgen på tulpanerna är så fin!
 
Runt 11.30 gick jag och Dan en promenad runt Västra Hamnen. Det var strålande sol och jag fick ta av mig vantarna för blev så varm. Mysigt! Det får gärna hålla i sig nu, men man vet ju innerst inne att det snart kommer lite snö igen.
 
Runt 13 var vi hemma och jag gjorde mig i ordning för dagen. Nima lapade sol på vardagsrumsgolvet och hade allmän lördagskänsla.
 
Runt 14.30 var jag nere på stan en sväng, tillsammans med ungefär halva Malmö. Jag älskar hur alla helt plötsligt kommer ut ur sina hem när det är sol!
 
Jag tittade lite på eventuella ljuslyktor till bröllopet. Vårt färgtema är vitt med en "touch av" guld, så tyckte dessa kanske kunde passa men vi får se. Sen åkte jag hem till min syster där mamma och pappa hjälpte henne att måla, hängde där lite och åkte hem sen igen.
 
Till lördagsmiddag blev det rester från fredagen, supergott.
 
Och så tittade vi på Melodifestivalen och jag fönstershoppade på nätet, haha. Kvällens outfit var vit polotröja, beige stickad tröja utanpå och rosa scrunchie, sjukt mycket fashion över det.
 
Söndag
Det blev söndag och jag fotograferade nästan ingenting. Gjorde i och för sig inte jättemycket heller, gick en promenad, tittade på The Punisher på Netflix och lagade mat. I födelsedagspresent av Sarah och Niclas fick jag dessa jättefina ljusstakar från Kähler Omaggio.
 
Älskar dem! De får avsluta det här helginlägget.
 
Var har ni gjort i helgen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0