Två middagar, ett par filmklassiker och lite kläder

Två middagar
Jag har lagat två roliga och nya rätter den här veckan som jag har varit lite extra nöjd med.
 
I tisdags lagade jag svamprisotto med champinjoner samt chilimarinerad och ugnsbakad sötpotatis. Toppade med lite sallad. Vi åt något liknande på Jennys och Jakobs bröllop och mums vad gott det är! Den söta och starka potatisen passar så bra med den salta risotton.
 
Igår lagade vi en väldigt lätt pastarätt med tomatsås, oliver och persilja. Pasta Puttanesca, fast utan sardeller. Jag toppade med parmesan. Jenny tipsade mig om att utgå från det här receptet. Haha, älskar att Jenny har varit min stora matinspiration den här veckan :)
 
Ett par filmklassiker
Det finns en del filmklassiker som jag inte sett än såsom Gudfadern, Dansar med vargar, Pulp Fiction eller Rocky. Funderar på om jag borde ta ett par kvällar i månaden och beta av några. Jag kanske skulle se cirka 1-2 filmklassiker i månaden? Är de ens bra? Det känns liksom som att jag har missat något. Det är bara så tråkigt att de flesta inte har åldrats särskilt bra. Tänker att jag i så fall skulle börja med Rocky 1 (och förmodligen strunta i de andra sju Rockyfilmerna..).
 
Lite kläder
Två bilder från gårdagen då jag lyckades hitta något i garderoben som jag både kände mig fin och var varm i. En tröja från Zara, kostymbyxor från Lindex och en kofta jag köpte på Primark i London. Tog den här bilden cirka 08.30 och ändå hade solen inte riktigt gått upp. Men snaaart blir det ljusare tider.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0