Sista festivaldagen.


Jag och Carro ankom ganska sent till Malmö igår eftersom vi ville stanna där länge denna dag. Vi började med att äta pannkakor med chokladsås och sprang sedan runt för att hitta ett vettigt öltält att sätta sig i. 60-tals tältet var helt fullt, folk hade till och med samlats utanför tältet för att lyssna på deras liveband. Så vi provade ett av Jazztälten men de hade ingen cider. Tillslut hamnade vi i en park med dansgolv där de spelade spanskmusik. Musiken föll oss väl inte riktigt i smaken, men de hade både sittplatser och cider. Så här stannade vi ett tag.

 

Jag hade fått i uppgift av Dan att köpa sockerbullar till honom, så det gjorde vi. Hela fem stycken. Därefter mötte vi upp honom vid Burger King. Stackaren hade precis jobbat.

 

På tåget, på väg hem, hittade vi Anna! Hon och hennes vänner hade varit lustiga och knytit fast colaburkar i hennes dreads.

 

När vi kom hem var klockan mycket, kameran ville inte samarbeta och kudden ropade. Men det blev en alldeles lagom sistakväll på Malmöfestivalen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0