Så himla onödigt.

Här kommer ett tjej-inlägg.

Idag har jag tänkt färga håret. Varför? Därför att jag har en grå-råttig utväxt. Ja, grå-råttig är en färg. Det är färgen på min utväxt. Egentligen behöver jag klippa mig också. Men eftersom; 1. Jag inte är frisör, 2. Jag är student och fattig, och 3. Vi inte har fått vårt studielån än, så har jag beslutat att endast klippa min lugg. Själv. Helt själv.

Men någonstans glömde jag bort dessa planer. Vad gjorde jag? Jag duschade. JAG DUSCHADE! Alla vet ju om att man inte skall duscha innan man färgar håret och att det alltid är bäst att klippa luggen innan man duschar, då man har hår exakt överallt i ansiktet efteråt.

Så här sitter jag. Nyduschad, påklädd och skall snart bege mig till Center Syd för att handla hårfärg. Jag kommer nämligen klippa min lugg och färga håret ändå. Sedan tänker jag duscha igen. Mitt hår kommer antagligen trilla av efteråt. Men vad gör man inte.

För att vara snygg, menar jag.

Kommentarer
Postat av: Frida

Jag har många hårminnen, de flesta dåliga. Har aldrig haft tålamod att låta någonting växa, då bara klippt klippt klippt. När det väl varit kort har jag kunnat döda för att få tillbaks mitt långa, och tvärtom. Har ett fruktansvärt minne från när mamma tog med mig till frisören i femte klass då det var populärt att klippa "trappan". Fruktansvärd idé. En frisör med NOLL känsla för estetik.



Jag var liksom en liten tjockis och fick dessutom frisyren från helvetet. Helt slickad låg håret i olika etapper in mot ansiktet.. fyfan. Jag grät efteråt i floder minns jag. Sa att jag aldrig skulle ta av mig cykelhjälmen.



Sen gick jag med samma uppsättning i två år innan det hade växt ut någorlunda.

2012-02-25 @ 14:44:09
URL: http://censursur.blogspot.com

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0