Födelsedagsmiddag.

I fredags skulle vi fira min födelsedag i förskott och fick därför finbesök! Dans föräldrar, min mormor och min familj kom över på middag. För att alla skulle få plats fick vi duka upp långbord i vardagsrummet.
 
Mormor hade köpt de absolut sötaste presentförpackningarna! En vit till mig och en svart till Dan en månad i förskott.
 
Det bjöds på sallad, pressad potatis och fläskfilégryta! Jag hade såklart lagat allt helt själv. Eller? Okej, mamma lagade grytan och Dan kokte potatisen. Men salladen gjorde banne mig jag!
 
Jag fick två buketter nejlikor dessutom! Älskar nejlikor. Ska fylla hela min lägenhet med nejlikor en dag.
 
Fina personer!
 
Danis!
 
Jag, Carl, Sös och Dan hade klätt oss i blått allihop. Det råkade bara bli så, vilket jag tyckte var väldigt kul.
 
Så var det dags för tårta! Mormor hade varit så himla snäll och hade bakat. Rosa och fin var den också!
 
Födelsedagsbarnet skär såklart upp tårtan!

Så tvingade jag mina syskon att ställa upp sig för att bli fotograferade. Det är så roligt att både jag och Carl har så himla inövade poser. Till skillnad från Christoffer som kör dope-face på första bilden och robotdansen på den andra.
 
I present fick jag pengar, hattar, blommor, skiva och vin. Av Sös fick jag Tootsie Roll-godis från American Store i Malmö. Det är väl mest ett internskämt. Men om ni har sett det New Girl-avsnittet där de sjunger "We built this Schmidty on Tootsie Rolls", så förstår ni det nog. Jag som är så himla galen i New Girl.
 
Så umgicks vi och hade trevligt tills klockan var mycket och det var dags att sova! En jättemysig kväll med himla fina personer som ville vara med och fira min födelsedag några dagar i förväg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0