Sommarlistan.

 
Tänkte fira att det är juni (och fredag!) med den här fantastiska sommarlistan! Helt och hållet stulen från Egoina.
 
Vad gjorde du förra sommaren?
Förra året var första sommaren i vår lägenhet här i Malmö och jag försökte förgäves få ordning på vår balkong. Det blåser så mycket och alla växter antingen dog eller så välte krukorna och gick sönder. I år har vi köpt tunga möbler som inte flyttar sig trots mycket vind och kör på blomlådor som kan binda fast, haha. Annars hängde jag mycket med vänner, var i Åhus och Sölvesborg och åkte på semester till Fuerteventura.
 
Planer för sommaren?
Jag och Dan vill åka till Budapest! Men vi får se, vi har ju precis varit i Paris. Annars tänkte vi hänga mycket på vår balkong, uteserveringar och i Malmös fina parker. Umgås mycket med kompisar, vara uppe tills solen går upp och kanske till och med bada i havet? Hoppas på fint väder!
 
Bästa sommarstället?
Två ställen: Sölvesborg under Killebomveckan och hos mormor i Åhus <3
 
 
Här badar du helst?
Alltså jag älskar att bada, men HATAR sanden. Alltså usch. Vill helst bada i pool och undviker därför gärna stranden.
 
Hur länge ska du vara ledig?
Fyra veckor! Woho! 8 juli till 6 augusti.
 
Bästa sommarmaten?
Grillat, men också tycker jag att det är så fräsch mat på sommaren. Som sallad, färska grönsaker, skaldjur med mera.
 
 
Vad ser du mest fram emot?
Att det skall bli varmt och jag kan sola på balkongen med en bok i handen. Men också att kunna göra vad man vill när man vill.
 
Föredrar du sommaren eller vintern?
Jag tycker att alla årstider har sin charm. Jag föredrar sommaren, men i september är jag oftast så otroligt redo för hösten och är liksom trött på värmen. Tycker också att det är mysigt med vintern runt jul.
 
Vad kommer du att köpa inför sommaren?
Jag har redan handlat alldeles för mycket! Zara och Gina har ju helt plötsligt fått ett fantastiskt utbud och jag har bunkrat upp med både sommarblusar och kostymbyxor. Måste hålla i pengarna så att det faktiskt kan bli en resa till Budapest också!
 
 
Bästa sommardoften?
Nyklippt gräs och syrener.
 
Vad ser du fram emot just nu? 
Midsommar!
 
Hur kommer du att minnas sommaren 2017?
Som en revansch-sommar! Nu är jag så trött på att grotta in mig i negativa tankar och tvivlande på mig själv. Mitt liv är awesome och jag skall banne mig njuta av det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0