Häng med på min torsdag, igen.

För ett par veckor sedan fick ni hänga med mig på min torsdag, och jag tänkte att ni skulle få göra det igen! Min dag började med att jag gick upp klockan 07 efter att ha snoozat i cirka 40 minuter. Suck, varför gör jag det egentligen?
 
Sedan åt jag frukost, duschade och gjorde mig i ordning. Älskar när kläder är stort, mjukt och bekvämt för tillfället. Skjortan kommer från H&M, byxorna från Lindex och skorna från Stadium.
 
Klockan 08.30 vinkade jag hej då till katterna och gick ut i regnrusket för att promenera till jobbet. Det var jättekallt ute. Seriöst våren, vad händer?
 
Jag spelar sönder Ed Sheerans senaste album för tillfället. Älskar nästan alla låtar på albumet. Favoriterna är Dive och Perfect just nu.
 
Sedan hoppar vi fram i tiden. Det var lite hektiskt på jobbet idag och vid 12 unnade jag mig sushi och en ensamlunch. Ibland är det skönt att äta själv och varva ner. Tycker Miyagis på Malmö Central gör helt klart godkänd sushi.
 
Sen hoppar vi lite i tiden igen, hehe. Klockan 17.30 hade jag jobbat klart för dagen och promenerade hem igen.
 
Jag gick hem, åt middag, tittade på ett avsnitt av Jane The Virgin och sprang sedan 5 km. Det hade slutat regna och var ganska behagligt springväder. Nu har jag precis målat naglarna och tittar på semifinal nr 2 av Eurovision Song Contest. Och ungefär så har min torsdag varit, kul att ni ville hänga med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0