Vecka 20.

 
Bonjour mes amis! Hoppas ni har haft en fin helg. I Malmö var det försommar och riktigt härligt. I lördags var vi på Eurovisionfest och igår gjorde jag inget annat än att slappa, titta på TV-serier och läste bok. Borde ha gjort hundra andra grejer som städa, träna och tvätta fönstrena men jag orkade bara inte. Jag kan ju göra allt det där en annan dag. Helt plötsligt blev det vecka 20 och mitten på maj. Snart är det juni och då måste det väl ändå vara sommar på riktigt. Vet ni, på onsdag åker vi till Paris!! Det ska bli så kul! Men först ut - vi börjar som vanligt den här dagen med ett veckans schema, om än ett komprimerat sådant.
 
Måndag: Idag skall jag på spinning efter jobbet. Har inte varit på spinning på ett tag eftersom jag har sprungit istället. Men kan vara kul att variera sig lite. Efter träningen kommer min lillebror hem till oss och umgås lite.
 
Tisdag: Efter jobbet på tisdag har jag lite ärenden jag ska fixa innan resan. Handla det sista, packa det sista, städa det sista.
 
Onsdag: På onsdag jobbar jag först och sedan går jag hem, hämtar packningen och beger mig sen till tågstationen för att åka över till Kastrup. Vet inte riktigt när vi landar på onsdagkväll, men oh! Jag är helt spänd och nästan lite nervös? Ska bli så kul att få se Paris.
 
Torsdag-söndag: Resten av veckan vet ni vid det här laget. Jag skall försöka uppdatera er så mycket jag kan och tidsinställa lite blogginlägg innan jag åker.
 
Hoppas nu att vädret blir fint resten av veckan också. Kom igen våren, kämpa! Har ni några roliga planer i veckan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0