Vecka 21.

 
Hej och god morgon! I lördags satt jag på restaurang i Paris, åt nutellatiramisu och drack vitt chablisvin. Nu är det måndag och jag sitter på jobbet istället. Vilken kontrast i vardagen! Det är otroligt skönt att vara hemma faktiskt. Jag gillade verkligen Paris, men det är ju så skönt att komma hem till sin egen säng, folk som förstår vad man säger och att inte behöva gå 2 mil om dagen för att checka av alla sevärdheter. Jag har fotograferat jättemycket, så det kommer jag att visa upp i veckan. Men först ut, veckans schema!
 
Måndag - tisdag: I veckan ska jag bara jobba. Tänkte vara lite snäll mot mig själv och bara göra det jag känner för på kvällarna. Om det nu är promenader i parken, träning eller titta på TV-serier vet jag inte än. Tar det som det kommer!
 
Onsdag: På onsdag är det ju typ som en fredag eftersom det är Kristi Himmelfärds dag på torsdag och vi är lediga. Då skall jag först på AW efter jobbet och sedan hem och ta det lugnt.
 
Torsdag: Lediga, men inget planerat! Skönt. Vi kommer nog fixa lite på balkongen om det är fint väder, göra den vårfin.
 
Fredag: Jobba! Vet att många tar ledigt på fredagen eftersom det är en klämdag, men eftersom jag precis varit i Paris så tycker jag att jag har varit ledig tillräckligt. Haha. På kvällen skall vi bara ta det lugnt.
 
Lördag: På lördag skall vi till Kågeröd och träffa Rebbe, Neja och Sara med familjer. Skall bli mysigt!
 
Söndag: På söndag är det Mors dag och då skall vi hem till mormor i Åhus. Skall bli så mysigt att träffa familjen och släkten!
 
Och så kommer den här veckan att se ut, lite gott och blandat. Hoppas nu att sommarvädret håller i sig. Har ni några roliga planer i veckan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0