Vecka 46.

Hejhej och god morgon! Så var det måndag plötsligt. Det känns som att mina veckor bara innehåller måndagar och fredagar för tillfället, inget där i mitten.
 
Nu är det mitten av november och snart är det Thanksgiving. Jag peppar mig med Friends-avsnitt där de firar Thanksgiving tillsammans, letar upp lekar på nätet och googlar hur man gör sin egen tranbärssås. På lördag ska vi fira! Ungefär en vecka för tidigt, men äsch det gör ju inget. Huvudsaken är att vi får hänga med nära och kära, äta kalkon och ha det mysigt.
 
Annars ska jag bara träna och jobba i veckan, ta en kaffe med Sarah på tisdag och hänga hemma i soffan. Någonstans där emellan ska jag göra hemgjord pumpamarmelad, baka cornbread och klippa och klistra inför lekarna. Thanksgiving kan ju verkligen vara något av det mysigaste med hösten!
 
Annars har jag och Dan börjat titta på Ozark på Netflix. Hallå så bra ju?! Varför har ni inte sagt det tidigare? Äntligen har vi en ny TV-serie som vi kan småtitta på. Det har ekat lite tomt på sistone. Jag har även tittat klart på de två säsongerna av Insecure som också var väldigt bra! Hoppas det kommer ut en ny säsong av den snart. Just nu letar jag efter en "feel good"-serie. Något som är mysigt att titta på liksom. Hojta gärna till om ni vet en bra som jag inte får missa!
 
Hoppas ni får en fin måndag!

Kommentarer
Postat av: Ewe

Mysiga och lättsamma "feel good" serier; Mom, The Good Place, Modern Family och The Mindy Project :)
Mysigt att titta på men lite mer "djup"/handling: This Is Us

Svar: Modern Family, Mindy Project och This is us följer jag! Men stort tack för de andra tipsen! :D
Sofie Strandberg

2017-11-17 @ 10:00:36

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0