Vecka 48

Brandvarnaren är monterad precis ovanför vår säng i sovrummet. Den har en liten lampa som lyser grönt när allt är OK och rött när batteriet behöver bytas. Just nu lyser den grönt. Jag tittar på den varje kväll jag ska sova. Det är helt mörkt i rummet annars, bara denna lilla gröna lampa som lyser för att allt är okej. Inget batteri behöver bytas.

Tänker att vi kanske också borde ha en lampa som lyser grönt om allt är okej eller rött om något behöver bytas ut och laddas om. Igår hade i så fall min lampa lyst rött då jag började den här veckan med magkatarr och allmänt hängig. Det är lätt att det blir så när människor likt parasiter inte släpper taget förrän all energi är borta. Men idag har jag bytt batteri och kopplat på nya reservdelar för jag tänker inte ge mig.

Den här veckan kommer bli lugn. Jag kommer att fokusera på jobbet och allt hemmafix, tänker att lite adventsljusstakar redan ska få komma upp. På jobbet har vi redan julpyntat och det är så mysigt! På lördag ska jag och Dan till Kågeröd och umgås med fina, nära vänner. Vi ska ha årets första julbord och jag längtar så mycket. Ska krama och busa med allas barn och äta pepparkakor. Jag ska göra köttbullar tills dess. Har inte gjort köttbullar på hundra år, ska bli spännande!

Det var allt för nu, vi hörs mer lite senare. Vad har ni planerat för novembers sista vecka?


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0