Fredagen innan bröllopet

Många av våra nära och kära hade tagit semester fredagen innan bröllopet för att hjälpa oss med förberedelser. Det går inte med ord att beskriva tacksamheten jag och Dan känner över all den hjälp vi fick. Det hade inte gått utan våra fina vänner och familj!
 
Klockan 09.30 fick vi nycklar till både boningshuset där vi skulle sova, vigsellokalen och festlokalen. Då stod vi redo med packning och allt. Jag hade gjort ett schema ett par dagar innan över saker som skulle hämtas och vad vi skulle göra i de olika rummen.
 
Vi var ett gäng som fokuserade på dukningen, medan ett par körde ärenden, hämtade ljudsystem och diverse annat. Vi satte upp nio bord och lade ut bordsplaceringskorten, festprogrammen och ljusstakar. Vi hade beställt blommor från Frukthandlarn på Limhamn som Lina sedan hjälpte oss att göra blomsterarrangemang med. Vaserna köpte vi på IKEA.
 
Personalen skulle duka med porslin på lördagsmorgonen, så det behövde vi inte bry oss om vilket var skönt.
 
Här är mitt och Dans bord! Vi hade extra fina stolar som honnörsstolar.
 
Och såhär blev det efter att personalen hade dukat, satt ut servetter och tänt ljusen. De ställde programmen i servetterna vilket jag tyckte blev så fint och festligt! Kul att leka lite med höjderna liksom.
 
I vigsellokalen ställde vi ut stolar samt lade vigselprogram och konfetti på stolarna. Vi satte upp lappar till Regina och Frèdèric som var snälla och filmade vår vigsel <3 Haha. Viktigt att kamerateamet får bra platser!
 
När klockan blev tre och vi hade kommit ganska långt var det dags för fika! Sarah och Niclas hade handlat massvis med mat och godsaker.
 
Efter fikat kände vi att vi nog ändå skulle öva på att gå in i vigsellokalen. Jag tyckte först att vi inte behövde det, men det är ju rätt bra för musikerna att veta ungefär hur länge de ska spela ingångsmusiken haha. Det blev så bra! På bröllopsdagen gick vi in precis som vi hade tänkt och kom in i rätt takt till musiken. På bilden ovan hade vi förresten inte satt ut blommor i lokalen än, men tycker den är så fin utan också!
 
När klockan började närma sig halv fem körde Lars, Lina och Pontus hem. Och efter någon ytterligare timme fixande var det dags för middag. Vilket gäng alltså! Strax efter detta var det dags för mig att sova tänkte jag, men sprang mest förvirrad runt i huset och förberedde saker.
 
Vips var det lördag och klockan var 06 på morgonen. Jag skrev i brudföljets gemensamma messengergrupp "IT'S MY WEDDING DAY" precis som Monica skriker i Friends.
 
Vellinge bjöd på strålande väder och cirka 27 grader. Mer om själva bröllopsdagen i senare inlägg! Jag tänker också att ni kommer få se vissa saker mer detaljerat när vi fått bilderna från vår fotograf. Stay tuned!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0