Vecka 32

Hej på er!
 
Den här veckan börjar jag jobba igen och sakta men säkert går vi tillbaka till rutiner. Förra veckan checkade jag nästan ut helt och njöt av de sista dagarna av semestern. Men det ska också bli skönt att komma tillbaka till vardagen och även att inte ha ett gigantiskt event att planera. Nu har jag så mycket tid (och pengar för den delen) som jag kan lägga på annat. Ser så många möjligheter i detta.
 
Den här veckan har jag inget inplanerat annars. Jag ska bara njuta av vädret och försöka påminna mig själv om att sommaren inte är över. Vi har hela augusti kvar!
 
På bloggen i veckan kommer ni att kunna läsa lite om vårt bröllop, vår resa till Prag samt Desirées födelsedagshäng som var i lördags. Kul!
 
Trevlig måndag!
 
En bild från när jag och Dan såg varandra på bröllopsdagen när vi var helt klara. Vi bodde i ett stort hus på Agneshill så Dan och några av hans marskalkar gjorde sig i ordning på nedanvåningen och jag och mina tärnor på ovanvåningen. Här var vi klara för porträttfotograferingen och såg varandra för första gången färdigfixade <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0