Vecka 34

Hej kompisar!
 
Hoppas ni har haft en fin helg. Min har varit kanonbra. Måndagen var också mysig. Jag och Dan har en rutin som innebär att vi unnar oss köpemat på måndagar, istället för fredagar som vi brukade förr. Jag är så trött på måndagar, och då är det skönt att bara sätta sig ner och äta när man kommer hem.
 
Det där med matlagning får vi kanske ta tag i senare i veckan, hehe eh. Annars har jag exakt två åtaganden den här veckan: Jag ska träffa Regina på onsdag och jag ska på kräftskiva hos Ola och Angelica på lördag. Annars är veckan helt orörd, som ett oskrivet blad. Fint ändå.
 
Det ska bli sommar igen i Malmö nu i veckan. 23 grader varmt och strålande sol. Jisses, jag som började vänja mig vid tanken på höst. Men kul att få gå barbent ett tag till och använda sommarklänningarna som annars hänger i garderoben 9 månader om året.
 
Nog med mitt måndagsprat, vi hörs lite senare!
 
Förutom sushi så bjöd den här måndagen på lite fika också. Min kollega fyllde 60 år i helgen och det firades med prinsesstårta såklart! Ska nog äta tårta varje måndag tänker jag.
 
Dessutom har jag hämtat ut mina nya glasögon från Nividas! Tycker om dem så mycket. Jag beställde ett par Paris Large i färgen Turtoise, här hittar ni dem.

Kommentarer
Postat av: Sara W

Sååå snygga glasögon!! 😍👌✨ Vill bara se dom på dig 😍

2019-08-21 @ 12:46:42

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0