TV-serier: Januari

Härom dagen pratade jag med Regina om de senaste TV-serierna jag har sett. "Du borde skriva ett månadsinlägg med alla TV-serier du följt och göra något produktivt med tiden du lägger ner på serier" sa Regina – sagt och gjort!
 
Här är alla TV-serier jag har följt i januari.
 
 
You
Netflix
En en psykologisk thriller från Netflix som handlar om Joe som bli besatt av en tjej vid namn Beck. Han stalkar henne och gör allt för att komma henne nära. Jag tycker att serien är rätt bra, man fastnar absolut. Men den är inte läskig såsom en thriller helst ska vara, den känns lite för kommersiell liksom.
 
Sex Education
Netflix
Den här gillade jag mycket! Serien utspelar sig i en mysig liten stad i England där man får följa tonårspojken Otis. Otis har problem med att onanera, samtidigt är hans mamma sexterapeut och vill gärna komma med råd. Istället tar Otis allt han fått lära sig hemma och agerar själv sexterapeut i skolan. Den är så fin! Jag trodde först att den utspelade sig på 1970-talet på grund av klädenar och stilen, men det är alltså nutid. En vettig jäkla serie om tonårskärlek och tonårsproblem. Bra dialog! OBS på att Mikael Persprandt är med och spelar snygg, svensk hantverkare haha.
 
 
Friends From College
Netflix
Friends from college har släppt en andra säsong och jag gillade denna bättre än den förra. Vi får följa ett fint, men också ganska destruktivt kompisgäng i New York som har hållit ihop sedan college. Kompisarna gör allt tillsammans, men i relationen finns också lögner och otrohetsaffärer. Säsong 2 tar vid där säsong 1 slutade ungefär. Jag tycker att den känns välgjord och såg klart säsong 2 på bara ett par dagar. Korta och lätta avsnitt dessutom.
 
True Detective
HBO
True Detective säsong 3 släpps varje måndag. Ett syskonpar, en pojke och en flicka, försvinner spårlöst år 1980 och kriminalpolis Hays utreder fallet. Vi får följa Hays i tre tidsepoker – 1980, 1990 och 2015 och vi får veta att fallet har påverkat honom enormt mycket. Om jag ska vara ärlig tror jag att detta kommer bli True Detectives bästa säsong! Den känns än så länge väl genomarbetad, väldigt spännande och har en bra röd tråd.
 
 
Renées Brygga
TV4/CMORE
Just nu är jag inne i en period där jag älskar tablå-TV! Renées brygga är en stor favorit. Programledaren Renée Nyberg träffar olika kändisar på hennes landställe i Stockholms skärgård. Det är så mysigt tycker jag. Går på onsdagar på TV4.
 
Sveriges Mästerkock
TV4/CMORE
En ny säsong av Sveriges Mästerkock är också igång! Sänds på onsdagar efter Renées brygga, haha. Tycker det är så fint att alla tävlande verkligen brinner för matlagning och jag vill helst att alla ska vinna.
 
Ensam Mamma Söker
TV3/Viafree
Ensam mamma söker är inget jag stenföljer varje vecka, men det är mysigt att ha på i bakgrunden när man håller på med annat. Jag har dessutom saknat ett dejtingprogram nu när Bachelor och Bonde söker fru har slutat. Också göttigt med ett program där snubbar rankas av kvinnor för en gångs skull och inte tvärtom.
 
Mandelmanns Gård
TV4/CMORE
Nästan alla jag känner tittar på Mandelmanns Gård och för ett par veckor sedan gav jag också det en chans och tyckte det var roligt. Gustav och Marie är ju jättehärliga och hur fin är inte deras gård på Österlen? Jag blir lite utmattad när de ska göra egen ost och andra avancerade recept, men annars gillar jag det. 
 
Wahlgrens Värld
Kanal 5/Dplay
Jag har sett alla säsonger av Wahlgrens Värld och nu är säsong 5 igång. Jag gillar det mycket och tycker om att Pernilla och Bianca är ganska gränslösa. Men jag är ett stort fan av Bianca Ingrosso, så att få följa henne i vardagen är bara extra kul haha.
 
Talang
TV4/CMORE
Varje fredag klockan 20.00 sitter jag och Dan bänkade framför Talang på TV4. Här får man ju verkligen se allt – bra sångare, hundar som utövar olika konster och dansare. Men också knäppa trolleritrick och hypnotisörer. Älskart!
 
Det var allt för januari. Och så undrar folk vad jag gör med all min tid? Pft.

Kommentarer
Postat av: Regina

Haha! ❤️

2019-02-01 @ 07:28:01

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0