Vecka 47

God morgon!
 
Jag bloggar i realtid idag då jag var så otroligt trött både måndag- och tisdagkväll. Jag försöker vända tillbaka dygnet efter Tokyo och har somnat klockan 21 om kvällarna. Men nu är vi hemma i alla fall! Det är onsdag och dag två på jobbet efter semestern börjar nu.
 
Det är skönt att inte leva i ett bagage och lägenheten känns gigantisk jämfört med vårt superlilla hotellrum. Men vilken fantastisk resa det har varit, älskade verkligen Tokyo. Ni kommer såklart att få se allt! Jag har hur många bilder som helst att gå igenom.
 
Förutom om Tokyo kommer ni också få läsa det sista inlägget om vårt bröllop nu i veckan. Pjuh, det tog verkligen lång tid att skriva om och blev många inlägg. Men bilderna är så fantastiska, så jag hoppas att ni gillar att läsa om det lika mycket som jag gillar att skriva om det :)
 
Annars har jag planerat in en helt ostörd vecka. Ska bara försöka komma in i rutiner igen. Ikväll ska jag laga tomatsoppa och titta på Bonde söker fru. Gå och lägga mig i tid och tvätta en del. Till helgen ska vi träffa Sarah och Niclas och annars ska vi bara ta det lugnt.
 
Vad har ni inplanerat i veckan?
 
Vårt flyg från Tokyo till Helsingfors. Så skönt med filt, kudde och en egen TV. Jag såg tre filmer, drack två koppar kaffe och en del cola light. Sov med andra ord ingenting heh.
 
Firade första dagen tillbaka efter semestern med att äta lunch med mina kollegor Stina, Susanna och Lisbeth. Det var så mysigt! De frågade först om jag var sugen på ramen, haha. Men sen gick vi till Välfärden i närheten av vårt kontor och jag beställde en jättegod vegetarisk sallad med tofu. Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0