Dagarna precis innan förlossningen

Värkarna satte ju inte igång förrän klockan 04 på lördagen den 27 november. Så jag gick nästan en vecka och väntade på att något skulle hända. Först försökte jag ta det lugnt, men sedan höll jag på att bli galen och bestämde mig för att ha en sak om dagen att göra. Jag kunde inte bara sitta och vänta.
 
Jag var mycket ute och gick, handlade till våra middagar, gjorde ärenden på stan och så vidare. Allt för att inte tänka nääär kommer bebisen. En dag visste jag och Dan inte vad vi skulle äta till middag och bestämde oss för att bara äta mackor med köttbullar och rödbetssallad samt ha lite manchego vid sidan om.
 
Dan var så sjukt nöjd med vår nya TV och att den hann komma innan bebisen, haha. "Kolla vilken bild" sa han flera gånger 😅
 
På fredagen innan förlossningen kickade igång var jag hos min barnmorska och gjorde ett försök till en hinnsvepning. Det gick sådär, men hon sa att det kändes som att det snart skulle dra igång. Om hon och jag bara visste! Efteråt fixade jag lite julklappar på stan och köpte kaffe på Espresso House.
 
Såg den här memen på instagram och tyckte att den passade in på hur jag kände över att ingen bebis kom.
 
På kvällen bestämde jag mig för att göra julkola med smak av brynt smör och flingsalt efter det här receptet.
 
Tadaaa! Enkelt och gott. Att jag sen bara hann skära upp halva formen och tänkte "jag fixar resten imorgon" är en annan sak. Har alltså fortfarande ouppskuren julkola i min kyl, hehe.
 
På lördagen var det dags! Men det och dagarna på BB kollar på vi på i andra inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0