Vecka 6

Har officiellt blivit en person som nojar sönder över sin bebis.
 
Det var en av frågorna på mitt mammasamtal hos BVC. "Oroar du dig för saker som det inte finns någon anledning till?", men gud nej tänkte jag. Klipp till att jag oroar mig för allt. Andas han inte lite lätt? Är han inte lite täppt i näsan? VAD ÄR DET för rött utslag han har fått på halsen?! Börjar han inte få lite väl platt bakhuvud?
 
Herregud, är det såhär det ska vara nu? Hoppas inte. Hoppas att det släpper ju äldre han blir. De två senaste nätterna har varit lite tuffa så just nu ser jag fram emot att han blir 3 månader+. Har hört att allt ska bli liiite mer stabilt då 🙃
 
Helgen var mysig annars. I lördags hade vi Dans bror Lars och hans sambo Lina över och på söndag kom Dans föräldrar på fika. Mysigt! Annars ser jag fram emot att ta tag i den här veckan. Har känt mig lite hängig nu eftersom jag sovit så dåligt, men igår gick vi och lade oss 19.30 så idag är jag lite mer fit for fight.
 
I veckan har jag inte jättemycket inplanerat. Jag har två digitala fikor inplanerade med kollegor, ska träffa Sarah och Sixten och så ska jag klippa min lugg. Och som vanligt ska jag gå 75 barnvagnspromenader. Hoppas på bra och mindre blåsigt väder!
 
Ha en fin måndag! ☀️
 

Kommentarer
Postat av: petra

Vilken goding:)

2022-02-07 @ 17:11:42
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se
Postat av: minbloggochlivet.blogg.se

Man kommer aldrig att sluta oroa sig🙄. Som man brukar säga små barn små bekymmer. Stora barn stora bekymmer. Det bästa är att ta en dag i taget. Njut av din mamma ledighet. Du får aldrig tillbaka den tiden. Jag tyckte det var så roligt att vara mamma ledig när min son var baby❤

Svar: <3 <3 <3
Sofie Strandberg

2022-02-07 @ 20:44:08
URL: http://minbloggochlivet.blogg.se/
Postat av: M

Fina, fina ni! ❤️

2022-02-08 @ 16:34:51

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0