Veckans senaste mobilbilder.

Nu har jag minsann varit duktig och samlat på mig supermånga bilder! Därför tänkte jag att vi skulle kika på veckans senaste mobilbilder. Om ni vill följa mig på Instagram så heter jag: guuldfish
 
En morgon på jobbet var jag hungrig och ville ha en "liten macka", vilket jag snällt förklarade för dem i restaurangen. Då fick jag den här gigantiska varianten med ost, skinka, brieost osv osv. Fotograferade inte hela mackan eftersom jag hade hunnit börja äta på den... men, men.
 
Min syster var på konsert och såg Marilyn Manson förra veckan. Jag absolut hatar Marilyn Manson. Förlåt, men jag tycker bara han är så himla läskig. Fick den här snapchatten av Sös. Kan ju säga att jag aldrig i hela mitt liv kommer att sätta upp den där affischen.
 
Förra tisdagen firade vi att vår granne Linnéa hade tagit studenten! Det serverades vin och grillbuffé, perfekt en vanlig tisdag.
 
Mina småbröder Carl och Christoffer var också med såklart och matchade i prickiga skjortor.
 
Jag och Sam testade hans nya photoshop-pensel på jobbet en dag och bestämde oss för att måla av varandra. Jag ritade Sam och Sam ritade mig. Jag tycker verkligen att Sam lyckades fånga mina ögon.
 
Jag, Daniel och Pontus åt lunch på Tommi's Burger Joint i Malmö förra veckan. Jag älskade deras inredning och att slarvigt och hemgjort ändå kan bli så snyggt på något sätt.
 
En kväll sprang jag en mil och då var jag såhär trött men glad efteråt.
 
I lördags var vi som sagt på bröllop och såg de här två fina gifta sig. Mer om deras fest kommer i ett eget inlägg!
 
Bröllopsfesten var superrolig och jag fick hänga med dessa fina människor.
 
Frukosten på Bäckaskog Slott dagen efter bröllopet var inte helt fel den heller.
 
Jag och Dan utforskade området kring Bäckaskog Slott på söndagen och hängde vid sjön lite.
 
När vi kom hem igen från Kristianstad på söndagen tyckte jag att det var en perfekt dag för att titta på 500 days of Summer, som förövrigt är min absoluta favoritfilm. Men det har ni nog inte missat.
 
Igår hade jag den här fina utsikten när jag åt lunch. Västra hamnen i Malmö är rätt svårslaget ändå.
 
Idag åt jag och tre kollegor lunch i Media Evolution City's restaurang. Vi beställde lammfärsbiff med potatisgratäng och vinsky och till det fick man ta av en gigantisk salladsbuffé. Supergott.
 
Och det var de mobilbilder jag lyckats samla på mig den senaste veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0