En lördag på Big Slap.

 I lördags gjorde jag mig i ordning, packade ner ombyte och diverse nödvändigheter och begav mig till bussen. Jag, Carro, Johan och Sarah H skulle nämligen på Big Slap i Pildammsparken som började klockan 12! Klänningen köpte jag förra sommaren och är från Filippa K förresten!
 
Det var ganska fint väder i början av dagen, vilket var lovande. Inte visste vi då att det några timmar senare skulle ösregna.
 
Vi samlades först hemma hos Carro klockan 11 och började med champagnefrukost!
 
Det serverades melon, croissants, brie, bullar, nutella, kalkon, marmelad, vindruvor och mycket mycket mer. Gott, gott, GOTT!
 
Ja, men ni ser ju. Till och med smoothie hade Carro fixat.
 
Sarah var gullig!
 
Carro också.
 
 Vi åt mycket och länge, tog några selfies och sedan var det dags att bege oss!
 
 Vi promenerade 20 minuter bort till Pildammsparken.
 
 Och så var vi framme!
 
 Vi lyssnade på musiken, spanade in området, picknickade med alkoglass på gräset, drack öl och hade det mysigt.
 
Vid klockan 17 var det dags att gå hem till Carro igen, fräscha upp sig och äta pizza. Precis när vi gick hem började det ösregna, så det var bra timing.
 
Vi hade gjort sangria som hade fått stå och dra i kylen under dagen, så den intogs direkt efter pizzan.
 
Så drack vi prosecco och smälte maten innan det var dags att bege sig ner till Big Slap-området igen.
 
 Där kollade vi på Eric Prydz och Steve Angelo, åt fler alkoglassar och fick gigantiska glowingsticks som vi stod och viftade med. Dessutom dansade vi massor. Eric Prydz var förresten en ren besvikelse. Vad hände med "Call on me" eller någon lite mer sångvänlig låt? Steve Angelo var däremot helt fantastisk! Många Swedish House Mafia-låtar. Överlag, en bra dag och kväll och en rolig upplevelse. Älskade fyrverkeriet som avslutade hela kvällen. Klockan 01 var jag hemma och i säng med ömma vader som hade fått dansa mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0