Hejsan Världen.


För att uppdatera lite;
- Sex and the city filmen var underbar (grät igenom ungefär hela filmen, till och med SofiA gjorde mig sällskap efter ett tag.)
- Rebbe, Markus och Ruben hade en underbar lokalfest då Sofie givetvis inte var nykter.
- Dagen efter var Sofie bakfull.
- Jag sitter just nu och väntar på Trögo-Sara och skall snart bege oss till Center Syd för en shoppingtur.

Det var det ungefär.

Jag&Rebbe


Vad är Kärlek?

När man tänker på ordet borde allt logiskt tänkande flyga rakt ut genom fönstret. Det är då hjärtat börjar styra och hjärnan är inget annat än en nedstängd fabrik. Magen pirrar och ur själens fönster kommer inget annat än solljus.

Men med åren har människor blivit allt mer giriga, och den lilla känsla som var grunden till en otrolig upplevelse behöver nu mera bli bevisad. Men betyder kärlek verkligen att tankarna ständigt kretsar runt den andra parten eller att uppskattning är det förstprioriterade ämnet? Sen när kunde matriella ting så som blommor och presenter ersätta de tre orden "Jag älskar dig"? Har världens 2000-tal förvandlats till historians 1200-talet då "Kärlek och förtroende" inte betydde något annat än "Pengar och stolthet"?

Allting kretsar inte runt hur många timmar om dagen man pratar i telefon eller presenter som bevis på uppskattning. Att din partner inte ständigt finns i dina tankar betyder inte att ett liv utan den är ett alternativ. För i slutändan vill man ändå bara vara med den som får en att skratta, den man kan vara sig själv mot och älskar en för precis den man är.

Midsommar bilder.


Jag vet, jag är slö. Men nu kommer i alla fall bilder sedan midsommar som ni, kanske, har väntat på.Äntligen!


Äntligen! Idag blir det jag, mina goda vänner, lund och Sex and the city filmen. Underbart. Måste erkänna att jag faktiskt har längtat ihjäl mig precis som alla andra tjejer efter denna film.

Men jag tänker fortsätta vara en i mängden så länge filmen är bra.


Spermakorv?


Hemma hos Sara vid middagsbordet.

Sara : Vad är detta för korv Mormor?
Mormor : Ost-korv. Det är ost inuti.
Sara skär genom korven.
Sara : Usch! Det ser ju ut som det är spermier som rinner ut!
Mormor : Och ändå sväljer du det?
Sara : Ja, jag är van.

Sofie slutar på diet.


Nu är min 14-dagars diet slut. Dock inte för att det redan har gått 14 dagar utan för att jag hatar spenat och ägg. Dessutom är Mcdonalds mycket godare, och känslan av att pommes smälter i ens mun är nästan värd några extra kilo. Sedan kan jag ju faktiskt inte missa att bli full på en hel fest? Förstår inte vad jag tänkte med.

Så jo Rebbe, du får bjuda mig på sprit i alla fall.

Sofie går på diet.


Någonting har hänt. Jag börjar nämligen på en 14-dagars diet. Drastiskt må jag säga. Den går ut på att man ska äta äckliga saker i 14 dagar och kan gå ner 6-7 kilo. Så nu sitter jag här med min lunch, spenat, 2 ägg och en tomat. Underbart. Man får dessutom inte äta godis eller tugga tuggummi, vilket kommer att bli en utmaning för mig.

Någonting som inte är lika kul är att man inte får dricka sprit heller. Så att vara nykter på Rebbes, Mackes och Rubens lokalfest kommer att bli en upplevelse.

Ensam hemma.


Jag sitter just nu ensam hemma i min pojkväns stora hus. Medan han är på jobbet låter han mig vara helt ensam på hans rum tillsammans med hans gömda hemligheter. Som den fina flickvän jag är utnyttjar jag givetvis detta förtroende och skall vända hela hans rum upp och ned bara för att hitta något intressant.

Men det gör inget. Reto vet redan om att jag är falsk.

Hemma i Storstaden igen.


Nu är jag äntligen hemma och kan påbörja mitt bloggande igen.
Jag kan säga att min Midsommarhelg har varit underbar tack vare många goda vänner, min underbara pojkvän och min härliga familj. Tack vare dem har jag haft den bästa midsommar på många år. Vi har nästan gjort allt som man ska göra på denna dag; ätit sill, snoppat jordgubbar, tältat, utforskat en åker, dansat till Eurovision song contest-skivan, fått skrapsår och självklart blivit redlöst fulla. Vi tjejer skulle till och med gått ut i mörkret och letat efter sju olika sorters blommor att lägga under sin kudde om det inte hade varit för någon mörkrädd jäkel (Jag) som bangade ur i sista sekund.

Så för att meddela er alla om min helg, och kanske skryta lite, kan jag säga att min midsommar har varit toppen och hoppas att er har varit lika så.


Eftersom Sofie har varit så duktig och köpt en ny kamera kommer hon senare att lägga upp bilder om denna omtalade helg. Så håll utkik!

På tal om Åhus..


Under en bilfärd genom Åhus för att köpa glass.

Sara : Det måste vara väldigt enkelt att göra inbrott i ett växthus.
Sofie : Va?
Sara : Ja, det är ju bara att krossa en ruta och gå in.
Micke : Sant Sara. Men sen är ju frågan varför man skulle vilja göra inbrott i ett växthus.
Sara : Äsch, det vara bara något jag tänkte på..

Sara har alltid mycket att tänka på. Se en liknande konversation HÄR

Brist på saker att göra.


Reto : Vad låter "What a handsome face" som på svenska?
Sofie : Va?
Reto : "What a handsome face".
Sofie : Ingen aning..
Reto : "Var det han som fes" ! Hahahahahah !

Man måste ju roa sig på något sätt när man är på landet.

Från storstaden Löddeköpinge...


I bilen på väg till Ingenstans.

Sofie : Var är vi?
Pappa : I Degeberga..
Sofie : Degeberga?
Pappa : Ja fyfan vilken jävla håla.. Det ligger ju fler människor på kyrkogården än vad det ligger i sängar. Och nämen OJ, de har HYRESHUS! Ojoj, De har till och med Höghus.. med TVÅ våningar! Herregud här satsar de stort!
Sofie : Eh, Pappa? Vi bor i Löddeköpinge.
Pappa : Lödde är ju värsta Metropolen jämfört med Degeberga! Vi har ju nära till allt. Malmö, Lund, Landskrona, Köpenhamn.. Det enda Degeberga har nära till är naturen!

Min pappa har aldrig varit någon vidare naturmänniska. Det är därför han alltid tar med sig bärbar dator, tv och modem när vi skall campa..


Hälsningar från Ingenstans.


Hejsan Allihopa!
Nu är jag i min stuga där jag skall fira midsommar, alltså i Yngsjö. Yngsjö är en liten by som ligger utanför Åhus. Rättare sagt ligger vår stuga utanför byn Yngsjö som ligger utanför Åhus... Alltså i Ingenstans. Här är verkligen stor skillnad från storstaden Löddeköpinge. Här finns bland annat flugor. Flugor är någonting som jag inte har sett sedan 1900-talet då jag besökte Trögo-Saras tidigare bondgård. Jag hade faktiskt glömt bort hur äckliga dom var. Dessutom skall jag sova i en hård 70-säng, tillsammans med Reto.. Jag har verkligen sett fram emot denna midsommar helg, någonting säger mig att det kommer kännas som att leva på 1800-talet med utedass och annat mysigt.

Tur att datorn följde med så jag kan ha någon kontakt med omvärlden.

Lycka.


Jag älskar min pojkvän.
Att överraska mig med en ny hårfön när den gamla hade gått sönder, det är lycka det.

Sofies underbara, falska leende.


På denna bild försöker Egoina efterlikna mitt underbara fake-smajl. Det gick inte, alla vet ju att mitt leende är det vackraste..
Mammas och pappas hemliga filmer.

God Morgon.
Jag brukar inte vara någon vidare morgon-människa, men efter en anorlunda diskussion kring matbordet vaknade jag till.

Sofie och hennes bror Totte äter frukost.
Totte : Vet du vad du och Reto kan leka för lek Sofie?
Sofie : Nä.. ?
Totte : Kasta i nykeln.
Sofie : Vad är det för lek?
Totte : Jag såg det på en film en gång. Kvinnorna går in i olika rum och sen kastar man i alla nyklar i en hatt. Männen tar sen en nykel och den kvinna som är i det rum nykeln passar till får han ligga med.
Sofie : Ehm.. jasså ?
Totte : Filmen var rätt rolig. En av tjejerna var helt vilda och bet den ena killen i bröstvårtan.
Sofie : Alltså vad är det för filmer du tittar på Totte?!
Totte : Men det är inte jag... Det var mammas och pappas konstiga film!

Vissa hemligheter skall man gömma bättre, tydligen.


Studenten.


Jag säger bara en sak, sen får bilden tala för sig självt;
Min student blev lyckad.FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN....

... FY FAN VAD JAG ÄR BRA !
Bah.


Jag kommer att sakna skolan. Jag kommer att sakna min klass. Jag kommer att sakna alla skolkamrater. Jag kommer att sakna lärarna. Jag kommer att sakna att få reda på betyg på prov man gjort. Jag kommer till och med sakna skolans dumma hemmagjorda radiostation som hördes i hela koridoren.

Oh, ångesten växer inuti mig.

Studenten.


Imorgon är det studenten och jag är faktiskt inte alls nervös. Jag springer bara rundor i sista minuten och köper studentpresent, nya skor och champagne. Det är sådan jag är, men någonting säger mig att festen imorgon ändå kommer slå allt.

Jag tror i vart fall att det kommer att bli underbart imorgon och jag hoppas att dagen aldrig kommer att ta slut.Bilden är tagen med Melkers Kamera på en av studentfesterna.

Trögo-Sara gör en come-back.


En diskussion i köket.

Sofie berättar ett skämt
Sofie : Så var det två äggstockar som pratade med varandra.. (avbruten)
Sara : Äggstockar?
Sofie : Du vet vad det är väl Sara?
Sara : Eh, stockar ute i skogen där det växer ägg?

Jag visste det, Sara kunde inte vara smart för all framtid.

CARRO TAR STUDENTEN !

.. och därför springer jag runt och sminkar mig och sprayar håret. God mat och fin sprit blir det ikväll. Hoppas min mage klarar av en tuff natt till.

GRATTIS CARRO !
Busted.


I mitt förra inlägg kan vi läsa längst ner att någon har "hackat" sig in i min blogg och lämnat ett litet spår. Detta är självklart min gode vän Sär-Dennis som satte sig vid datorn efter jag hade lämnat den och upptäckte att jag inte hade loggat ut från Bloggen.

Vi kan även läsa att Sär-Dennis förklarar att han inte har skrivit inlägget på en dator och att det därför inte är lönt att leta efter hans IP-adress. Roligt Dennis, säger jag. Alla vet ju att även om du inte skulle ha skrivit från en dator (vilket du har) så har alla maskiner som har internet en IP-adress. I:et i själva "IP" står för internet och P:et står för protokoll, dvs språket. Därför säger det sig självt att alla maskiner med internet måste ha en internetadress.

Synd Dennis att din kassa humor inte fungerade och ta emot min ultra-mega-datornörds-diss på ett fint sätt.

Dessutom vet jag att du hade varit för dum för att kunna hacka dig in på min blogg. Så det så.

Jag har överlevt.


Hejsan!
Ville bara berätta att jag fortfarande lever. Jag har dock värkande fötter och bakfylla som heter duga, men det är sådant man får ta efter dessa hårda studentfester.

Det kommer dock inte bli bättre efter fredag, då studenten äger rum. Men man får helt enkelt se det goda i saken.

Hej Geting jag är en Grön fisk och jag har hackat denna bloggen.. Det är inte lönt ni letar efter min IP för jag har inte skrivit detta på en dator.

Anonym en ny era

Caroline ersätter Trögo-Sara.

( Angående förra inlägget )

Över en diskussion på msn.

Caroline :
Haha, men vadå? Ringde dem verkligen så sent?
Sofie : Ja, jag blev måttligt irriterad.
Caroline : Men skulle dem ringa upp sen igen eller?
Sofie : Va?
Caroline : Ja, Ica Maxi? Det är ju ändå en bra möjlighet till jobb.
Sofie : Alltså, det var en busrigning.
Caroline : Jaahaaa!

Dålig anställningsteknik.


Sofies mobil ringer klockan 02.32 på natten och hon svarar yrvaken.

Sofie : Ehm, Hallå?
Man (med irriterande dalmål) : Hejsan! Hur är det?
Sofie : Jo, det är bra.. Vem är du?
Man : Jag heter Håkan.
Sofie (gäspar) : Mhm?
Man : Jo, jag undrar om du skulle vilja börja jobba på Ica Maxi?
Sofie : Eh, va?
Man : Skulle du vilja börja jobba på Ica Maxi?
Sofie : Så du menar att du ringer och väcker mig klockan halv tre på natten för att fråga om jag skulle vilja jobba på Ica Maxi?
Man : Ja, men du vänta lägg inte på!
Sofie lägger på luren.


Antingen måste Ica Maxi byta anställningsteknik eller också är busrigning inne igen.


God Morgon.


Visst hatar man att vakna klockan halv ett på förmiddagen och upptäcka att typ halva dagen har gått?

Jag gör det i alla fall.
Nu skall jag ta och göra något vettigt med mitt liv.

Min svarta blogg går i konkurs.


Vet ni vad som håller på att hända?
Jag går i konkurs.
Varför?
Ja, det är inte svårare än detta;
Trögo-Sara har blivit smart.

Det är sant. Jag umgås med henne dag in och dag ut bara för att få höra hennes korkade kommentarer och lägga ut dem här på bloggen så att alla kan läsa dem. Plötsligt får man ingenting ur henne längre. Hon fattar nu för tiden att Igelkottar piggar upp sig för att försvara sig, AA står för anonyma alkoholister och att man inte är en hora bara för att man har stora bröst. Hon har helt enkelt sagt allt dumt som går att säga och kanske har hon till och med börjat tänka efter innan hon pratar.

Hur som helst blir detta dåligt för min blogg, då hennes superkorkade kommentarer var det enda som folk ville läsa. Men oroa er inte, hon kommer göra en come-back. Tanken på att Sara har blivit smart för alltid är lixom aningen absurdt.

Skadeglad.


Är det bara jag som blir otroligt lycklig när någon annan än sig själv går upp i vikt?
Det är sorgligt jag vet. Sorgligt men sant. Jag är en hemsk människa.

Att jobba på Pizzerian.


Ibland när jag jobbar kommer personer jag känner till Pizzerian för att äta. Det är då de tittar förvånat på en, frågar häpet om jag jobbar här och plockar sedan fram ett stort brett hånleende. Ni vet ett sådant hånleende som man inte kan hålla inne och som säger att man är dum i huvudet. Ungefär samma reaktion som jag får när kunder beställer Kebabpizza utan kebab.

Det är då jag hånler tillbaka med tanken som de har glömt bort. Jag har makten över deras mat, makten att göra vad jag vill med den. Plötsligt ser inte jag så usel ut längre. Tanken att de stoppar i sig sin goda Kebabtallrik utan att ha någon aning om vad jag har gjort med den, det är lycka.

Ändå?


Sofie och Reto ligger och solar vid poolen.
Reto tittar på Sofie.
Reto : Sofie, du är rätt smal ändå.
Sofie : Aw, tack älskling. Eller, va? Vadå ändå?

Ibland vill man bara skjuta dem.

Vår dag.


Jahapp, då sitter man här, uppklädd och fixad.
Sminket  är på plats och håret är uppfluffat.
Varför ?
För det är min och Knas 3 månadersdag.

Om jag skall vara ärlig tycker jag att det här med firandet av månadsdagar är lite könsuppdelat. I mina ögon verkar det som att bara tjejer bryr sig om den här "speciella" dagen, och killar skiter i vilket. Jag menar, när jag vaknade i morse och vände mig om i sängen för att säga "Grattis älskling" fick man tillbaka, "Ehm, ja just det, Grattis!".

Egentligen är det ju bara en vanlig dag. En dag man tillbringar tillsammans, precis som alla andra dagar. En dag som man kan hitta på något speciellt, precis som alla andra dagar. Men det är ändå en dag som symboliserar den första dag Jag och Du blev Vi. Därför tycker jag om denna dag. Inte för att vi tillbringar den tillsammans, inte för att man får presenter eller för att vi faktiskt har lyckats hålla ihop så här länge, utan för att den symboliserar oss.

Så Grattis till oss på denna egentliga icke-speciella utan vanliga dag! <3

image216


Färgat håret.. igen!

Jahapp, då var man redo för sommaren och studenten.

Före :

image223


Efter :

image224

Visst älskar man småsyskon.


Min bror Carl och Sös pojkvän Daniel sitter och pratar i trädgården.

Carl : Men Daniel, varför blev du tillsammans med Sös egentligen?
Daniel : Tja.. För att hon var söt och snäll och gullig, och sådära.
Carl tittar skumt på Daniel.
Carl : Du, både du och jag vet att Sös inte är någonting av det där.

RSS 2.0