Den här veckan

 
Happy Halloween!
 
Alltså vad hände den här veckan egentligen? Jag har inte haft tid till nå-gon-ting. Jag jobbade, gick på akupunktur, åt och sov. I torsdags sov min dag ut såhär: Gjorde Halkan klockan 07, jobbade, gick på akupunktur, övningskörde, åt och gick och lade mig kl 21.
 
Men nu är det helg och jag har jobbat min sista arbetsdag på mitt gamla jobb. På onsdag börjar det nya arbetslivet och jag är så pepp. Men först: VILA.
 
Imorgon kommer jag blogga om förra helgen när vi var hos min lillebror på pysselkväll och sedan ska ni få se hur min sista arbetsdag på ID var.
 
Hoppas ni har en fin helg!
 
I tisdags när jag gick hem från gymmet låg det ett plastskelett vid vägkanten bland alla löv. Alltså så konstigt ändå? Antagligen har det hängt någonstans och blåst bort. Men detta är väl ändå att ta halloweenpyntadet till en helt ny nivå? Jag känner mig i alla fall som på bilden efter den här veckan. Urgröpt och utslagen vid en vägkant.

Vecka 44

 
Så blev det vecka 44 och slutet av oktober.

Nästa vecka är det november och jag har ingen ångest. Jag är lika pepp och upprymd som förra året när vi spenderade nästan hela november i Tokyo. November är inte tråkigt när man är på en rolig och spännande resa. 
 
Den här veckan händer detta:
  • Jobba, jobba och jobba! På fredag har jag avslutningslunch med några av mina kollegor. Oh, kommer sakna dem!

  • Träna Bodypump

  • På torsdag ska jag göra Halkan! Jag vill mest ha det överstökat, men det ska bli spännande.

  • Jag ska övningsköra med Niclas!

  • Och på fredag slutar jag. Jag kommer sakna alla så himla mycket. Vilken resa det har varit. Men är också så pepp på det som kommer.

Jag ska försöka blogga så mycket jag kan i veckan, men den är ganska fullspäckad så jag hoppas att ni har lite överseende :)
 
Hoppas ni har haft en fin måndag!

Söndagsfrågor

 
Hur mås det idag?
Bra! Jag har övningskört, gått en runda på stan och nu småjobbar jag för att hinna med saker jag inte kommer att göra i veckan.
 
Blir det en hetsig vecka nästa vecka?
Ja! Jag kommer att sluta på mitt jobb och då är det massvis med saker som ska fixas. Och så ska jag övningsköra, göra halkan och annat skoj. Livet nu hörni.
 
Hur är en perfekt söndag enligt dig?
Det är strålande sol ute, men ändå lite småkyligt. Jag och Dan går en morgonpromenad efter frukostkaffet och kommer sedan hem till en nystädad lägenhet. Sen har vi absolut inga måsten och kanske tittar på en eftermiddagsfilm. Avslutar kvällen med att göra ett härligt långkok. Så ser nästan aldrig våra söndagar ut, men när de väl gör det så är det mysigt!

Vad tänker du på just nu?
Att jag kanske ska köpa den här klänningen till nyårsafton? Vet att jag är galen som tänker på sånt redan.
 
Något annat du vill köpa?
Ja! Torkade blommor till min hall. Gärna typ sådana här.
 
Vad ska du göra ikväll?
Inget! Vi ska laga något gott som vi inte vet än och så ska vi titta på TV. Ser just nu Top Dog på C More, den är mycket bra.
 
Något annat du vill säga innan vi avslutar denna lista?
Hoppas ni har en fin söndag!

Lite från veckan

Den här veckan har jag haft mycket att göra, men ändå försökt ta det lite mer lugnt än vad jag brukar. Jag har inte tränat lika mycket som jag brukar och har slappat många kvällar framför TV:n. Skönt! Det behövdes verkligen.
 
En dag gick jag på stan och skulle hämta ut paket. Såhär fina blommor kunde man köpa på H&M Home.
 
Vi är nästan inga på kontoret just nu. Jag och min efterträdare Jenny hänger på kontoret för att kunna göra en ordentlig överlämning, men annars jobbar nästan alla hemma. Igår tog vår kontorsansvarige med sig sin hund till jobbet!! Alltså lägg av. Han heter Bror och är bara 7 månader gammal.
 
Heeeej Bror är du också onsdagstrött?? <3
 
Jag och Dan har ett roligt koncept hemma just nu. Vi tjaffsade så mycket om planering kring middagar tidigare och till slut fick vi tips att dela upp ansvaret lite tydligare. Så varannan dag planerar, handlar och lagar Dan maten och varannan dag gör jag det. Oftast fixar Dan middagen när jag tränar, och jag de andra vardagarna. Det bästa är att man helt plötsligt bestämmer helt själv vad man ska laga! Inget mer "Vad är du sugen på?", nix! Nu bestämmer jag helt på min dag. Geni. Igår hittade jag de här gnocchi pops:en i kyldisken och ville absolut testa. Serverade med sallad, pesto och bresaola. Mycket gott!
 
Och såhär ser jag ut idag.
 
Gammal klänning från H&M och en kavaj från Mango.
 
Min kollega och vän Susanna ska flytta till Umeå i ett par månader, och nästa vecka slutar jag. Så idag tog jag, Susanna och Stina en mysig lunch ihop på Sushi Rebellion.
 
Susanna, Stina och jag. Som jag kommer att sakna dessa två. Har älskat att jobba med dem. Vad hade jag ens gjort utan dem?
 
Bjuder på den här gamla godingen från när vi var på Mallorca september 2018.
 
Och givetvis hade vi hej då-fika för världens bästa Susanna <3 Det känns verkligen som the end of an era. Men snart är det dags för ett nytt kapitel.

Helgen: Avskedsfest och födelsedagsmiddag

Tycker att min blogg på sistone mest har handlat om vad jag har gjort de senaste dagarna. Men det är så svårt att vara pigg och påhittig när man inte har en sekund över till något.
 
Nåväl, helgen!
 
Fredag
I fredags hade vi avslutningsfest för mig och Anna på jobbet. Temat var GLITTER. Anna gick all in, haha <3
 
Nu har hon slutat och jag har 1,5 vecka kvar. Herrejisses!
 
Vi har ett stort kontor med två terrasser och försökte verkligen hålla avstånd. Nu jobbar dessutom nästan alla hemifrån. Så fick vi paket och blev avtackade. Vi avslutade kvällen med att spela Jeopardy som Kim hade gjort! Kul!!
 
Fin kväll!!
 
Lördag
Började lördagen med att ta en bakispromenad med Dan. Malmö bjöd på strålande väder!
 
Gick förbi vår favoritställe såklart.
 
På kvällen åkte vi hem till Sarah och Niclas för att fira deras födelsedagar!
 
Det bjöds på förrättspizza med västerbottenost, creme fraiche, rom, rödlök och gräslök. Mums!
 
Och så fick vi finbesök!!!! Carros och Johans Oscar <3 <3 <3
 
Välkommen till familjen Oscar! Vi kommer att bli bästa kompisar.
 
Så åt vi finmiddag, spelade spel och pratade inpå småtimmarna. Gud vad jag älskar och har saknat det här gänget.
 
Och det var helgen!

Vecka 43

 
Det är mörkt när jag går upp på morgonen nu för tiden och på söndag ställer vi om till vintertid. Nu kommer den mörka kylan, men det känns ändå okej.
 
På morgonen sätter jag på kaffet och tar en varm dusch för att vakna, och på kvällarna kurar jag in mig i min morgonrock och innetofflor. Har bytt till vintertäcke och sover så tungt om nätterna. Försökte springa utomhus i helgen, men kylan brände för mycket i lungorna. Det blir nog bara löpning på gymmet framöver.
 
Förutom att hinna med allt som försigår i mitt liv just nu såsom jobb, körkort och träning kommer jag den här veckan att verkligen försöka varva ner, sova ordentligt och spendera mycket tid hemma. På lördag ska vi hem till min lillebror och hans sambo på familjemiddag. Det ska bli så mysigt!
 
Ska försöka lägga lite extra kärlek på bloggen också den här veckan <3
 
Vi hörs mer imorgon!

Helgens to do

 
Hörni det är fredag!
 
Är allt bra med er? Med mig är det fint. Jag är trött som bara den, men annars är det bra. I helgen har jag lite fina saker som jag vill göra, bör göra och måste göra haha. Vi kikar!

  • Zzzzova. Jag är så trött. Det här med att sluta på ett jobb och peppa igång för att börja på ett nytt tar ganska mycket energi. Man vill göra en bra överlämning innan man slutar och vänder sig lite ut och in för att göra det. Så planerar att ta sovmorgon både lördag och söndag.

  • Om jag har tid och ork skulle jag verkligen behöva göra lite meditativ yoga för att stretcha ut och komma ner i varv. Men alltså det är så jäkla tråkigt ibland bara? Vi får se. Om det är fint väder blir det i alla fall en eller två långpromenader.

  • Jag har fyra palettbladssticklingar som behöver planteras. Jag fick tre fina gullisar av Jaana förra veckan och de har redan fått rötter! Får se om jag fixar det i helgen.

  • Något jag mååååste göra i helgen är att vinterförbereda balkongen. Kasta gamla växter och dra ner balkongmöblerna till källaren. Detta är SÅ tråkigt, men behöver verkligen fixas. Vill inte heller att mina möbler ska förstöras nu när vinterstormarna snart kommer.

  • En roligare grej är att vi ska fira våra närmsta vänner Sarah och Niclas imorgon! De fyller år båda två och det ska firas med middag. Yey! Ska bli så mysigt.

Vad har ni för planer i helgen?

Roliga saker som händer i höst

 
Jag har varit lite gnällig och deppig den här veckan. Så nu tänkte jag att vi skulle peppa igång lite med en lista över roliga saker jag ska göra i höst!
  • Börja nytt jobb! Går än idag runt och försöker förstå att det är på riktigt. Jag är så himla taggad på den här utmaningen och att få jobba med ett så roligt företag.

  • I början av november ska jag och Dan checka in på MJ's här i Malmö. Dan har ett par extra semesterdagar att ta ut och jag har någon extra dag jag är ledig innan jag börjar jobba på Prisjakt, så vi tänkte unna oss en staycation! Ska bli så mysigt.

  • I slutet av november är det också dags för vår årliga Thanksgivingmiddag. Längtarrrr! I år ska dessutom alla mina syskon vara med då min lillebror Carl och hans flickvän Alice som annars bor i Stockholm har jobbat och pluggat här i Skåne sedan i somras.

  • Förhoppningsvis har jag snart också ett körkort. Idag började min körlärare prata med mig om uppkörning. Inte att jag är där riktigt än, men att vi ska boka in det om ett par månader. Så att vi har något att jobba mot. Ska jag verkligen köra runt helt själv på vägarna sen? Heh.

  • Redan nu på fredag händer en rolig sak. Vi ska avslutningsfest på jobbet för mig och en annan kollega som ska sluta! Det är ju sorgligt såklart, men så kul med lite fest. Temat för kvällen är GLITTER. Amen ni hör ju.

Den här hösten blir allt annat än tråkig.

Ett par bilder från helgen

I fredags gick jag upp tidigt, gjorde mig i ordning och tog på mig dagens kläder.
 
Svart jeanskjol från Lindex och en svart blus från H&M.
 
På jobbet var det full rulle som vanligt. Jag håller just nu på att göra en överlämning innan jag ska sluta. Vid lunch åt vi på restaurang Välfärden. Det blev rödbetsbiffar till mig!
 
När klockan blev 17 promenerade jag upp till Möllevången och hem till Amanda!
 
Hon har fått det så fint i sin nya lägenhet.
 
Det var dags för Middagsklubben att sammanstråla igen. Vi beställde thaimat och drack naturvin.
 
Och så pratade vi mycket och länge om all världens problem. Som jag älskar dessa <3
 
Plötsligt blev det lördag. Jag och Dan promenerade i Västra Hamnen och jag mådde sådär. Var trött och gnällig och allmänt opepp. På kvällen åkte vi hem till min syster, åt tacos och tittade på skräckfilm med mina syskon. Det var mysigt!
 
På söndagen kom min kompis Jenny och hennes son Arvid över på kaffe. Vi gick en långpromenad i Västra Hamnen och filosoferade om livet. Här har vi mitt absoluta favorithörn i Västra Hamnen som vi gick förbi. Sitter gärna här och glömmer bort livets problem.
 
Och sedan var det måndag igen.

On the rocks på Spegeln

I torsdags hade jag och Dan en mysig dejtkväll. Vi möttes strax efter klockan 17 utanför Spegeln på Stortorget. Spegeln är en biograf, men också en restaurang och bar. Det bästa är att man kan äta, dricka vin och titta på biofilm samtidigt!
 
I födelsedagspresent fick jag ett presentkort på Spegeln av mina vänner Athena och Peter, och var så taggad på lite torsdagslyx. Vi skulle se filmen On the rocks med Bill Murray och Rashida Jones. Vi började med att beställa vars ett glas rosé.
 
Och precis när filmen började kom maten in. Jag åt ugnsrostade rotfrukter med lite veganska röror och oliver. Dan åt en club sandwich som tydligen var något av det godaste han ätit.
 
Och filmen då? Jo, men alltså ändå ganska bra! Jag gillade den. Den var långsam och mysig och lite spännande. Lagom mycket vemod och ångest, samtidigt som kärlek. Dan tyckte den var tråkig dock, haha.
 
När filmen var slut promenerade vi hem genom ett regnigt Malmö. Vilken lyxig kväll med fin torsdagsdejt!

Vecka 42: Nytt jobb och avslutningsfest

Hej på er!
 
Hoppas er helg har varit fin. Min har varit bra, men också lite jobbig. Jag har lite många projekt igång samtidigt just nu och det blir lite tufft.
 
Men! Ett av dem är att jag i början av november börjar nytt jobb. Jag är så himla, himla glad för den här möjligheten. Efter en väldigt grundlig process fick jag i början av september reda på att jobbet som jag så gärna ville ha blev mitt. Ringde min familj och mina vänner och grät av lycka.
 
Den här veckan har jag avslutningsfest på jobbet, men kommer stanna två veckor till. Det är så himla kul att vara med på den här resan. Resan framåt. Ni vet, mot oändligheten och vidare.
 

Höstlistan 2020

 

Vad är det bästa med hösten?

När ljuset blir varmare och löven orangeröda. Att laga god mat, titta på TV-serier och dricka vin inomhus med kompisar. Tycker om när man preciiis börjat klä på sig lite mer men inte fryser konstant än.

 

 

Vad gjorde du förra hösten?

Jag var nygift och åkte till Tokyo på smekmånad.

 

 

Hur såg du ut?

Typ exakt likadant som jag gör nu med mitt bruna hår, samma smink, samma kläder haha. Den lilla skillnaden är att jag då enbart hade snedlugg. Nu har jag klippt hellugg som blev en gardinlugg som jag ibland lägger som snedlugg. Haha hmmm.

 

Beskriv din höst i tre ord?

Nystart, pepp och hoppfull.

  

 

Vad var bäst med sommaren?

Att jag fick umgås med min släkt och mina vänner och att vi åkte till Hven och Göteborg. Stort minus är att jag var ledig själv i tre veckor medan Dan jobbade :(

 

 

Hur mådde du förra hösten?

Jag mådde bra! Levde fortfarande på kärlek från bröllopet och gick på två av mina fina vänners bröllop. Och så åkte vi till Tokyo bara jag och Dan och det var så mysigt, spännande och kul. Kommer ihåg att jag fick lite ångest under resan och funderade på nästa steg i livet. Fanns det ens ett liv efter bröllopet liksom? Haha. Och det gjorde det!

 

Vad är dina planer för hösten?

Den här hösten ska jag utvecklas och jobba med jätteroliga saker :) Annars ska vi bara vara hemma och umgås med nära och kära. Jag tror att vi kanske ska ta en staycation här i Malmö i november. Jag ska också bli klar med mitt jäkla körkort!!

 

Hur höstmyser du?

Sitter i pyjamas och morgonrock på morgonen, dricker kaffe och tittar på Nyhetsmorgon. Eller! Dricker naturvin med kompisar och äter pizza. Tänder mycket ljus hemma. Och bjuder hem till min årliga Thanksgivingmiddag!

 

Vad kommer du dricka i höst?

Vatten, havrelatte och naturvin. Anledningen till att jag tjatar om naturvin är att jag har gått med i Facebookgruppen Vinhaggorna. Där får man massvis med bra tips!

 

 

Hur vill du se ut i höst?

Jag vet inte riktigt, har inte landat i min höststil än. Men tänker svart jeanskjol, blus och lackskor? Ska använda klänning jäkligt mycket också haha.

 

Vilket är det värsta höstvädret?

Regn, kyla och blåst samtidigt = vädret varje dag i november här i Skåne.

 

 

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Vi firade Sarahs och Niclas första bröllopsdag! Och så fick jag och Dan våra bröllopsbilder från fotografen <3

 

Hur förbereder du dig inför vintern?

Borde köpa en ordentligt varm halsduk och ett par rejäla vinterskor.

 

 

Vad ser du fram emot just nu?

Början av november!


Lista helt och hållet stulen från Regina!


Helgen: Mörkerkörning, tjejmiddag och pasta

Vi kikar på hur min helg har varit.
 
Fredag
Fredagen började med att jag gick upp 05.15. Fy alltså, det blir svårare och svårare att gå upp så tidigt nu när mörkret kommer. Jag gjorde mig fredagsredo.
 
Och hinkade i mig kaffe. Jag skulle övningsköra innan jobbet nämligen.
 
Det var mörkt såklart när jag tog bussen till körskolan.
 
Och så fick vi börja lektionen med lite mörkerkörning innan solen gick upp. Jag fick köra motorväg i rusningstrafik, det kändes sådär kul. Stressigt.
 
Efter jobbet begav jag mig till Moriskan!
 
För AW och korv. Alltså Moriskan kanske har de godaste korvarna jag ätit?! Jag gillar inte ens korv. Jag vet att ni märker att jag är kryptisk och att något händer. Jag kommer berätta i veckan, lovar.
 
Lördag
Det blev lördag och jag och Dan städade hela lägenheten. Jag skulle nämligen ha finbesök och tjejmiddag! Dan satte sig på ett café och kodade, hans drömlördag. På riktigt, han älskar det.
 
Dagen till ära hade jag en ny klänning på mig, som jag köpt på Tradera!
 
Det är en röd Paris-klänning från Adoore som jag budade hem i second hand. Smart både för plånboken och miljön.
 
Jag dukade fram försnacks och tilltugg.
 
Och dukade med mina senaste loppisfynd.
 
Tycker jättemycket om vår lägenhet just nu. Den hade dock gärna fått vara lite större, haha.
 
Vid 17 kom Regina, Felicia och Hannah.
 
Jag korkade upp bubblet och så catchade vi upp.
 
Jag lagade pasta a la vodka.
 
Med burrata och babyspenat.
 
Gulliga personer! Felicia, Hannah och Regina bakom kameran.
 
Till efterrätt blev det chokladpannacotta med hallon och vid 00-tiden åkte mina gäster hem. Vilken mysig lördag!
 
Söndag
På söndagen gjorde jag och Dan ingenting. Vi åt kanelbullar, gick en långpromenad och tittade på the Mandalorian på Disney+. Fin helg!

Vecka 41

 
Hej på er!
 
Hoppas helgen var fin och att ni åt kanelbullar.
Min var härlig, men intensiv. Fick umgås med så fina personer, kommer visa allt här på bloggen såklart.
 
Den här veckan har jag följande inplanerat:
  • Spinning och träning.

  • Jag ska övningsköra och försöka plugga teori. Körskolsteori kan vara det tråkigaste någonsin, men uppskrivningen närmar sig så jag måste verkligen.

  • På torsdag ska jag och Dan gå på bio på Spegeln här i Malmö. Vi ska se filmen On the rocks. Mysigt!

  • På fredag ska jag träffa Desirée, Amanda, Johanna och Jaana. Vi ska ut och äta och umgås. Saknar dem.

  • Och på lördag ska jag hem till min syster på filmkväll och häng!

Överlag har jag ganska mycket att göra just nu, men jag försöker vara så aktiv här som möjligt. Tack för alla fina kommentarer om mina boktexter, det värmde <3
 
Trevlig måndag!

Det som aldrig blev en bok

 
Jag hade en dröm för ett par år sedan att skriva en bok. Eller, jag har väl den drömmen fortfarande på sätt och vis. Jag ska bara ta mig tiden och orken.
 
Men då och då har jag skrivit ner små anteckningar i min telefon. Anteckningar som var tänkt till boken. Jag tycker de är ganska fina, och det är synd att de aldrig får bli lästa så jag tänkte publicera dem här.
 
Boken var tänkt att handla om Hanna som träffar Sebastian på en fest och blir blixtförälskad. Han är inte som någon annan, och framför allt är han inte som henne. Hon vill in i hans värld och bygger upp en besatthet av honom. Sebastian trivs med Hannas uppmärksamhet, och utnyttjar den när det passar. När storyn börjar har också Hanna redan en pojkvän.
 
Hoppas ni gillar!
 
-----
 
Jag står utanför ditt bostadshus. Jag vet att du bor här för att jag har letat upp det på nätet. Jag googlade ditt namn, kollade på hitta.se och tittade igenom din Facebookprofil. Det är tolv dagar sedan vi sågs sist. Tolv dagar sedan jag råkade springa in i dig på KB och du viskade i mitt öra att det var kul att ses. Sedan dess har jag inte fått nog. Jag har tittat igenom ditt Instagramkonto och försökt lista ut om någon av alla de där tjejerna som står bredvid dig på bilderna har varit din flickvän.

Nu står jag utanför ditt hus och försöker lista ut vilket fönster som är ditt. Det är ett vitt lägenhetshus precis bakom Möllevångstorget och jag funderar på om du är själv eller har någon hos dig ikväll. Jag vill ringa på och säga att jag vet att detta är galet men jag tycker om dig så att det värker innanför bröstkorgen. Men det gör jag inte. Istället står jag kvar i kylan och funderar över hur din lägenhet ser ut.

-----


Jag står i Citytunneln på centralen och ska ta tåget till Hyllie. Kvinnan som står två meter bort från mig äter en hel gurka, precis som att det vore ett äpple eller en morot. Det kan vara något av det konstigaste jag sett men ändå registrerar jag det inte, reagerar inte ens. Det enda jag kan tänka på är dina händer mot min ländrygg och din andedräkt som värmer mina läppar. Att du andades så snabbt och tungt att jag nästan sögs in i dina lungor. Oavsett hur mycket tågstationen ryker blöt hund och dagisbarn så kan jag inte bli av med din doft, lukten som etsat sig fast i näsborrarna. Den som är en blandning av öl, herrparfym och cigarettrök.


Jag får ett sms och hoppas att det är du men det är det inte. Det är istället han som jag har varit tillsammans med i två himla år och delar en lägenhet med. Han som säger "jag älskar dig" varje kväll och som alltid pussar mig på pannan innan han går till jobbet. "Vad gör du?" frågar han och jag vill skriva att jag fantiserar om någon annan. Någon som får mitt hjärta att värka och som luktar en blandning av cigarettrök och herrparfym. Men det gör jag inte. Istället går jag på mitt tåg och skriver ingenting.


-----


Du sa att jag var fin en kväll. Vi var på samma fest och jag hade en ny klänning på mig. Jag gick fram för att hälsa och din tjejkompis som stod bredvid slängde ur sig att klänningen var fin.


"Ja, jättefin" sa du instämmande samtidigt som du inte släppte mina ögon med blicken. Just då sved det i hjärtat. Jag ville bara ha dig, ha dina läppar mot min nacke och dra mina fingrar genom ditt mörkbruna hår. Inte är det väl bara jag som känner den här kemin? Du måste också känna den. Känna hur mycket jag längtar efter dig och söker dig med blicken. Du måste veta att jag vill vara din. Jag måste få vara din.


-----


Jag tittar efter honom ibland. Sitter på Möllan, Far i Hatten eller KB och tittar efter en pojke med mörkt, vågigt hår. Mitt hjärta stannar till varje gång jag ser axeln på någon som liknar honom. Jag andas in, tittar och andas ut. Tänker nej, inte den här gången heller. Och jag vet inte om det är bra eller dåligt varje gång det inte är han som vänder sig om.


-----


Efter en löprunda brukar jag alltid lägga mig i gräset på min innergård. Det är något med känslan av svettig hud mot svalt gräs som jag gillar. Jag känner hur värmen alstras genom kläderna och blodet pulserar upp över kinderna och gör dem röda. Ibland funderar jag på hur det skulle vara om jag träffade honom när jag var ute och sprang. Skulle han tycka att det var imponerande när han såg svetten rinna längs min panna. Skulle han tycka att jag var något speciellt då?


-----


Jag vet att du ser mig i periferin medan du trycker upp en annan tjej mot väggen och kysser henne på halsen, letar dig fram med din läppar till hennes bröst.

Vi står på KB en lördagsnatt. Klockan är två och vi har druckit ett par för många öl. Jag sveper min Corona och iakttar dig medan din tunga trycker sig in i hennes mun.


Jag vet inte om du bryr dig att jag ser på. Jag vet bara att jag inte är tillräckligt annorlunda för dig. Jag har inga tatueringar, svart lockigt hår eller illröda läppar. Jag odlar inte krasse i mitt fönsterbläck eller deltar i politiska demonstrationer. Jag är inte vegetarian och jag kan inte måla. Jag är en helt vanlig mellanmjölksmalmöit som tittar på linjär TV och äter macka med leverpastej i soffan.

Hade jag varit annorlunda kanske det hade varit jag som just nu var upptryckt mot en vägg med benet slingrandes kring ditt lår. Din hand som sakta letar sig fram under kjolen.


RSS 2.0