Carros babyshower

I lördags var det strålande väder, nästan 30 grader varmt och jag gick upp tidigt. Vi hade nämligen lyckats halvlura Carro och det var dags för hennes babyshower. Jag hade pratat ihop mig med hennes man Johan och han bokade in att de skulle på "grillkväll" hos hans syster.
 
Dagen till ära och inte alls särskilt genomtänkt bar jag den här klänningen från KappAhl! Färgen svart och 30 grader är kanske inte det bästa. Klänningen hittar ni här förresten!
 
Efter att ha handlat och fixat de sista grejerna åkte jag och Sarah till Bjärred för att möta upp Carros vänner vid 15-tiden. Sedan promenerade vi tillsammans bort till Carros och Johans hus. Johan smsade mig och skrev att de satt ute på trädäcket, så dit sprang vi och oj vad chockad Carro blev! Där satt dem och tittade på en förlossningsvideo och SURPRISE så kom vi istället haha. Carro hade förstått att något var i görningen, men trodde att babyshowern skulle hållas på kvällen under "grillhänget" istället. Carro slängde sig i duschen och vi invaderade deras hus och dukade upp en tidig middag.
 
Det blev pizza, sallad, manchego, vattenmelon, crostini och tapenade och lite annat. Mmmm, sommarmat.
 
Kolla den här gulliga personen. Fatta att hon är mamma om cirka 1,5 månad?! Hur sjukt och alldeles underbart!
 
<3 <3 <3
 
Efter maten och ett musikquiz där alla låtar hette något med "Baby" (förvånansvärt många låtar som gör det) var det dags att öppna presenter.
 
Carro fick så många fina grejer till bebis!
 
Det. var. så. varmt. Vi försökte hålla oss i skuggan så mycket vi kunde.
 
Till efterrätt hade Sarahs man Niclas bakat en citronkladdkaka. Alltså?! För det första är Niclas typ den snällaste personen som finns, och för det andra maj gahd vad gott. Jag och Sarah stod för de gulliga kakdekorationerna i alla fall.
 
Till kladdkakan blev det chokladbitar, jordgubbar och grädde. Ni ser att färgtemat var mintgrönt va?
 
Vi satte oss i solen, lekte en lek till och pratade om bebisar, vilda tuppar i Malmö och om att Carros tomatplantor nog var övervattnade. Haha. Allt möjligt med andra ord!
 
Eftersom Carro gärna inte ville ha typiska Babyshower-lekar så försökte vi hitta alternativ. Det blev som sagt musikquiz med låtar som hette något med ordet Baby. Lek nummer 2 var "Pass the nut" där man skulle förflytta nötter med hjälp av ätpinnar, men istället för nötter hade vi lagt till nano legobitar. Den sista leken var shotpong! Fast utan alkohol såklart, vi hade bytt ut den mot mjölk. Haha.
 
Vid 20-tiden kände sig alla nöjda och det var dags att packa ihop och städa undan. Vilken mysig dag! Längtar så tills bebis är här <3

Vecka 27

 
På fredag går jag på semester och det behövs. Jag är bakis hörni, bakis på livet. Har inte druckit en droppe alkohol men är bakis ändå. Jag har pollenriv i halsen, inte sprungit på en vecka och är trött trött trött. Både mentalt och fysiskt.
 
Men jag kämpar på! Jag har saker som ska fixas och avslutas innan det är dags att checka ut. Det kommer att bli en lång vecka, men också rolig. Bland annat ska jag träffa hela min familj på onsdag och äta på restaurang. På torsdag ska jag träffa Sarah och på fredag åker jag och Dan till Sölvesborg.
 
Helgen var fin, precis som jag behövde det. Fick träffa fina vänner och familj och besökte Österlen. I lördags överraskade vi bästa Carro med en babyshower! Självklart blir det bilder från det.
 
Hoppas ni har det bra och tar hand om er.
Kram!

Midsommar 2020

Hej på er! Tänkte att vi ska riva av midsommarbilderna! Jag, Dan, Lars, Lina, Sarah och Niclas samlades hemma hos Carro och Johan redan klockan 12 på midsommarafton. Vi fick fördrink.
 
Och hängde på deras nybyggda trädäck.
 
Johan, Niclas, Lina och Dan.
 
Och Lars som svalkade sig i skuggan.
 
Lite längre bort på trädäcket intog vi vår medhavda lunch.
 
Sarah!
 
Lars, Niclas, Johan och Carro.
 
När vi ätit upp var det dags att binda kransar. Vi har som en midsommartradition att alltid binda kransar tillsammans på själva dagen.
 
Lina.
 
Carro som är höggravid och snart snart får en bebis!
 
Familjen Hillerkrans <3
 
Sedan var det dags för den årliga hopp-midsommarbilden, med säkert avstånd såklart.
 
Hopp! Vi blir alltid lika bra på dessa bilder.
 
Vi skulle leka lite lekar och alla hade förberett vars en lek.
 
Hitta rätt sko-leken. En i sitt lag tar upp en sko och iklädd ögonbindel börjar beskriva skon, sedan ska den andra personen i laget hitta kompisen. Vi försökte corona-säkra lekarna och var i samma lag som våra respektive.
 
En annan lek var att man skulle äta en piggelin så snabbt som möjligt och den som åt på kortast tid vann. Fy tusan, var inte bra på detta.
 
Tredje leken var den som vi har varje år, nämligen spotta gelégrodor!
 
Johan vinner varje år eftersom han spelar ett blåsinstrument och därav kan spotta väääääldigt långt. Vi andra slåss mest om 2:a och 3:e plats.
 
Sedan skulle vi balansera med en golfklubba så länge man kunde. Lars och Johan var bäst och kunde hålla i flera minuter!
 
Därefter pausade vi lite i lekarna och Carro och Johan serverade kaffe med marängtårta till fika.
 
Sarah och jag.
 
Och vi hängde mycket ut i solen och var så glada över att det inte regnade. Många av mina vänner och kollegor hade regn på midsommar, men tänker att det måste ha varit sjukt lokalt? Vi hade 25 grader varmt och sol i alla fall.
 
Till nästa lek hade Lina förberett ett Cola-test! Vi är ganska många i vårt gäng som dricker antingen Pepsi Max eller Coca Cola Zero, och vi tjaffsar ofta om vilket som är godast. Nu var det upp till bevis! Kunde vi smaka skillnad mellan de olika cola-sorterna?
 
Och nja, sisådär. Men vet ni, jag satte Pepsi Max i alla fall vilket är min signaturläsk. Är mycket nöjd över det och så länge jag har rätt på den så spelar det ingen roll om jag hade rätt på de andra sorterna. Att jag och Dan sedan kom på 1:a plats i den här leken "spelar egentligen ingen roll".
 
Vid 19-tiden var det dags för middag och midsommarmat!
 
Ägg, sill, räkcheesecake, nypotatis, köttbullar, paj och massa annat gott. Ni vet ju!
 
Vi blev såhär mätta efteråt.
 
Men körde sedan vidare med fler lekar.
 
Man skulle blåsa upp en ballong i pappersmuggar och sedan sätta dem i varandra med endast hjälp av ballongen.
 
Det var väldigt svårt!
 
Vi avslutade hela lek-paraden med ett spel som Dan har köpt – Klask! Det är lite som ett bordshockey kan man säga.
 
Så satt vi ute i sommarvärmen tills klockan blev 2 på natten och det var dags att sova. Vilken underbar midsommar. Nästa år är vi minst en person till på midsommarfirandet! (Menar Carros och Johans bebis då för att förtydliga)

Midsommarklänningen

Nu ska vi kolla på midsommarklänningen 2020! Jag fyndade den här gulliga klänningen på Ellos sommarrea.
 
Den är puffig och volangig och sådär typisk midsomrig. Tips är att ta en storlek mindre än ni brukar, för den var ganska stor i storleken.
 
Väl hos Carro och Johan gjorde vi såklart kransar. Istället för en vanlig krans som jag brukar göra, band jag brudslöja runt ett diadem.
 
Kände mig väldigt somrig och var så pepp på sommarvädret.
 
Jag och D <3 Snart har vi varit gifta ett år, tiden springer förbi.
 
I nästa inlägg får ni se mer av får mysiga midsommarafton.

Vecka 26

Hej och glad måndag!
 
Hoppas ni har haft en fin midsommarhelg. Min var supermysig och hela midsommarafton hade vi fantastiskt väder. Självklart har jag dokumenterat allt, så ni ska få se senare.
 
Den här veckan har jag ganska många roliga saker inplanerade! På onsdag ska vi ha sommarfest på jobbet och fira diverse händelser, bland annat att ett par kollegor har fyllt 40. Kul med fir! Till helgen ska heeeela min familj på Österlencruise. Min syster har bokat in en massa roliga grejer längs med Österlen och det ska bli mysigt att träffa alla och köra omkring.
 
Annars är det fokus jobb, om två veckor går jag på semester och det är mycket som ska fixas innan dess. Vädret ska tydligen bli strålande så ett och annat kvällsbad borde man också hinna med.
 
Har ni gått på semester än?
 

Midsommar 2015-2019

Hej kompisar!
 
Imorgon är det midsommarafton och jag är faktiskt ledig idag. Förbereder en del inför imorgon och peppar midsommarhelgen.
 
Men innan vi checkar ut helt för ledighet ska vi givetvis kika på hur mina midsommaraftnar har sett ut sedan 2015.
 
2015
År 2015 firade vi midsommarafton hemma hos Sara och Ivan i deras hus i Kågeröd.
 
De hade bjudit in till storfest, satt upp ett gigantiskt tält i deras trädgård och bjudit in alla dom kände nästan.
 
Neja var gravid med Edvin och Sara med Valter <3
 
Och jag var glad i en väldigt olycklig period i mitt liv. Men inte visste jag då att allt skulle lösa sig under en resa till USA ett par veckor senare. Då var jag 25 år och tycker personligen att livet bara blir bättre och bättre.
 
 
2016
År 2016 var vi ett gäng som firade midsommarafton i Malmö! Vi möttes upp i Slottsparken för att picknicka och spela kubb.
 
Det var 30 grader varmt och strålande väder. Kommer ihåg att jag höll på att svettas ihjäl i min midsommarklänning.
 
På eftermiddagen åkte vi hem till Sarah och Niclas, åt middag på deras uteplats och sjöng snapsvisor.
 
Hängde här tills klockan blev nästan tre och åkte sedan buss hem i morgonljuset.
 
 
2017
2017 var vi hemma hos Sarah och Niclas i Bunkeflo och valde att picknicka på en gröning istället. Vädret var inte alls lika fint som året innan.
 
Men vi var glada ändå.
 
Senare på eftermiddagen tillkom ett par gäster och vi åt god middag samt spelade spel på Sarahs och Niclas uteplats.
 
Och vi var glada fast att det småregnade ute.
 
 
2018
2018 var det galet varmt hela sommaren förutom just på Midsommarafton, såklart. Då vaknade vi upp till sånt här väder.
 
Men runt lunch började det klarna upp och jag och Dan mötte upp vårt midsommargäng hemma hos Sarah och Niclas i Bunkeflostrand. Vi gjorde som vi alltid gör och satte oss på en gröning i närheten för knyta kransar och leka lekar. Detta måste jag säga är en av mina favoritmidsommaraftnar (säger man så? haha)! Alla var så pepp och glada och vi lekte lekar heeeela dagen.
 
Sarah och Johan!
 
Kolla vilket gulligt midsommargäng! Jag hade en rosablommig klänning på mig och var rätt nöjd med min midsommarkrans.
 
Sedan åt vi tills vi dog och umgicks hela natten.
 
 
2019
Förra året var också en riktig pangmidsommarafton! Den ligger på delad 1:a plats med 2018, om man nu ska rangordna dem. Då började en ny tradition, vi firade midsommar i Carros och Johans hus! Och vet ni, jag ska ta en likadan bild som jag gjorde här över så ska ni få se. De har nämligen totalrenoverat och dessutom byggt ett trädäck, så nu ser det helt annorlunda ut.
 
Jag var i alla fall alldeles bröllopskär i den här mannen som jag snart skulle gifta mig med. Det var verkligen ALLT jag kunde tänka på. Det var sjukt. 
 
Vi gjorde som vi brukade och började med lunch ute i solen.
 
Och så band vi fina kransar såklart. Vi blir bättre och bättre med åren måste jag säga!
 
Världens bästa Sarah.
 
Lars och Sös!
 
Gullig tjej som var pepp på livet och sommaren!
 
Vi lekte lekar.
 
Tog gruppfoto.
 
Och satt ute i solen och pratade om livet.
 
I år ska vi också vara hemma hos Carro och Johan, fast i en lite mindre skara. Vi ska försöka vara ute så mycket det går och det blir inga kramar. Men det kommer vara alldeles underbart ändå. Håll tummarna för att det inte ska regna!
 
Glad midsommarhelg på er.


Balkongen öppnad för sommaren

Vår balkong är äntligen öppnad för sommaren! Och ni, ni hänger med som Alex och Sigge brukar säga.
 
Före
I helgen blåste det jättemycket så det var lite kaos på vår balkong. Men på söndagen bestämde vi för att fixa till den. Vi har köpt lite blommor, varit på IKEA och köpt ett nytt bord och dessutom har vår fönsterputsare putsat rent glaspartierna.
 
Tidigare hade vi ett ganska stort bord på balkongen som vi aldrig använde. Någon gång har vi suttit och ätit där med vänner, men mestadels har det bara stått och vi har inte utnyttjat den här sidan av balkongen. Så himla tråkigt! Dags att göra något åt det.
 
Efter
Så vi monterade ner det stora bordet och köpte ett lite mindre från IKEA! Här hittar ni hela bordsgruppen. Vi behöll stolarna och bänkarna som vi haft tidigare och köpte bara ett nytt bord. Och så piffade vi med lite blommor och en gammal utomhusmatta från Lagerhaus.
 
Sitter faktiskt här och bloggar as we speak.
 
Om vi fortsätter lite längre ner på balkongen har vi mer blommor, en matta, en bänk och kuddar från H&M Home. Liknande dessa, fast blå och vita.
 
Vi går vidare till andra sidan av balkongen! Har jag sagt att vår balkong är cirka 30 kvm stor? En dröm enligt vissa, skitsvår att möblera i blåsigaste delen av Skåne enligt mig.
 
Vi har i alla fall en ny liten soffgrupp! Den är från IKEA och heter Mastholmen. Har velat ha den så länge! Vi ska köpa en matchande fåtölj också, men de är slut överallt just nu.
 
Sitter här ofta och solar.
 
Har också försökt fylla balkongen med pelargonier. Hoppas de överlever sommaren, jag läste att de ska vara ganska tåliga.
 
Känner mig rätt nöjd med och tror att vi kommer att utnyttja balkongen mycket i sommar. Det bästa är ändå att vår lägenhet känns mycket större när det är så pass varmt att man kan öppna upp ordentligt.

Bakade ägg, digital after work och en ny kjol

Förra veckan hade jag mycket att göra, men jag hann i alla fall testa ett nytt recept som Sofia Wood lade ut på sin instagram. 
 
Nämligen bakade ägg med zucchini, färskost och sockerärtor. Här hittar ni receptet.
 
Åt det tillsammans med stekt sparris och tzatziki. Snabbt, enkelt och gott!
 
Jag har börjat övningsköra nu, så förra veckan gick jag till min körskola och bokade fler körlektioner. Köpte också ett teoripaket. Nu jäklar hörni! Hoppas det blir bra den här gången, har inget vidare självförtroende på vägarna.
 
I onsdags hade jag, Sös, Emelie och Sarah H en digital AW över messenger. Vi laddade upp med dricka och snacks och pratade om vad vi gjort på sistone. Så mysigt!! 
 
I torsdags var det sommar ute! Jag köpte en ny kjol på MQ:s rea (numera Marqet) som fick förgylla dagen lite extra.
 
Matchade med vita sneakers och en röd t-shirt från Filippa K.
 
I fredags var vi hemma hos Sarah och Niclas, åt pasta och spelade Unstable Unicorns.
 
I helgen tog jag och Dan det bara lugnt, vilket var välbehövt. Vi åkte till IKEA på lördagen och jag var helt blå dagen till ära. På söndagen fixade vi vår balkong, men mer om det i nästa inlägg.
 
Och det var lite från förra veckan.

Vecka 25

God morgon! Hur är det med dig idag?
Det är bra! Det är midsommarveckan och vädret är strålande fint.
 
Hade du en bra helg?
Mycket fin. Jag och Dan var på IKEA och så fixade vi lite på balkongen. Ett inlägg om det kommer senare.
 
Händer något särskilt den här veckan?
Ja! Det är midsommarafton på fredag och jag har tagit ledigt på torsdag.
 
Vad har du för midsommarplaner?
Vi ska hem till Carro och Johan och hänga med vårt årliga midsommargäng. Mysigt ska det bli.
 
Har du något annat inplanerat?
Jag ska klippa min lugg på tisdag och på torsdag ska jag till optikern. Kanske dags att köpa slipade solglasögon?
 
Ska du blogga mer den här veckan än förra?
Ja! Lovar!
 
Något du vill tipsa om?
TV-serien Never have I ever som jag sträcksåg på Netflix i helgen. Lägg av så gullig.
 
Vill du tillägga något?
Hoppas ni får en fin måndag!
 

Vinhäng i Helsingborg och kalaslördag

Nu ska vi titta på vad jag gjorde i helgen!
 
I fredags slutade jag redan klockan 15 och då slängde jag mig på tåget mot Helsingborg. Jag skulle hem till Regina och dricka bubbel, äta ost och umgås. Vid 16-tiden anlände jag och strax därefter kom också Caroline. 
 
Så dukade Regina fram pizzor, ost, chark och diverse annat gott.
 
Vi satte oss i soffan med ett glas bubbel och pratade mycket och länge.
 
Till efterrätt hade Regina gjort hemgjord glass. Mums!
 
Hej från mig och Caroline!
 
Vid 23-tiden tog jag sista tåget hem och så var fredagen slut.
 
På lördagen samlades min familj hemma hos mamma och pappa för att fira att mina bröder fyllt år. Dock firade vi bara lillebror Christoffer eftersom Carl fortfarande är kvar i Stockholm, men Carl var med på videolänk en stund i alla fall <3
 
Mammas ena palettblad har blivit helt crazy stort. Bra jobbat mamma!
 
Så grillade vi kycklingfilé och quorn och till efterrätt blev det äppelpaj med vaniljsås. Mmm!
 
Vi avslutade kvällen med att spela brädspel som Christoffer fick av syster Sarah i födelsedagspresent.
 
På söndagen tog jag det bara lugnt, fixade lite på balkongen och promenerade en runda. Klart slut från helgen!

Vecka 24

Jag tänker mycket på serien When they see us som finns på Netflix. Jag och Dan såg den förra sommaren och den skakade mig in i själen. Den handlar om "the Central Park five", fem unga pojkar som 1989 blev oskyldigt dömda för våldtäkt och försök till mord. Fem 14-åriga pojkar som råkade vara på fel plats vid fel tillfälle och blev dömda på grund av sin hudfärg.
 
Den serien figuerar en del i mina sociala medier just nu, som ett tips på hur man kan utbilda sig gällande den vardagsrasism som än idag uppstår. Och jag rekommenderar den också. Det var som sagt snart ett år sedan jag såg den, men när jag tänker på den får jag fortfarande rysningar längs med ryggraden. Inget skadestånd i världen kan ge tillbaka åren som de förlorade och den skada och sorg de blev åsamkade.
 
Jag vet inte vad jag ska skriva, för jag är inte bra på sånt här. Att uttrycka mig politiskt i tal och skrift har aldrig varit min starka sida, mestadels för att jag så snabbt viker mig när jag blir mansplainad. Det jag kan säga är att jag vet att jag är priviligerad och jag tänker på det ofta. Allas lika värde är och har alltid varit något som är självklart för mig och jag kämpar för att bita ifrån när något är orättvist. Men jag måste utbilda mig mer, precis som vi alla behöver.
 
Jag får ofta kritik för att jag är konflikträdd. "Du vill att världen ska vara rosaskimrande och att alla ska älska varandra" kan jag få höra, och ja. För visst hade världen varit fin då? Men så är inte verkligheten, och för att den ska bli lite mer rosaskimrande behövs ibland just konflikter.
 
Och förhoppningsvis är året 2020 vår chans att börja om. Göra om, och göra rätt. Tänka med hjärtat och agera med kärlek. Jag hoppas det i alla fall.
 
<3 

Rekordtid, sommarkläder och Cark

Nu ska vi titta på lite mobilbilder från min vecka!
 
Eller, detta är faktiskt från förra veckan. Men alltså! Jag sprang på rekordtid. 3 km på 15 minuter, vilket betyder cirka 5 minuter/km. Det är cirka 1-1,5 minut snabbare än vad jag brukar springa. Just nu fokuserar jag på att springa ofta och inte långt. Jag vill hitta tillbaka till löpglädjen och inte känna att jag har en massa måsten kopplat till det. Helt enkelt springa för att det är kul!
 
I onsdags fyllde mina småbröder år och jag och Dan bjöd ut min lillebror Christoffer på födelsedagslunch. Min andra lillebror Carl bor i Stockholm, så det är tyvärr inte lika lätt att bjuda på lunch då. I alla fall var det sommarvärme och jag hade på mig en ny tunika från H&M.
 
På lunchen gick vi till Saluhallen. Det är så mysigt där! Borde gå dit oftare.
 
Christoffer och Dan köpte pizza från Hedvigsdals pizzeria och jag köpte en macka från Poms mackor. En härlig lunch i solen.
 
Sedan promenerade jag tillbaka till kontoret. Kallar detta min "sommar på Rivieran"-stil. Vet inte om det stämmer, men gillar det.
 
Igår var det lite kallare, så då blev det jeans och skjorta. Min kollega sa "Hej Fröken Blå! Eller oj, jag menar FRU Blå". Just ja, jag är gift. Undra när man vänjer sig?
 
Avslutar inlägget med en bild som min syster skickade till mig när jag råkade skriva "Cark" i vår familjechat istället för min lillebrors namn "Carl". Haha, skrattade rakt ut när jag fick den.
 
Hoppas ni får en fin fredag!

Stughelgen

I fredags var jag pepp på helg och gjorde mig fredagsfin i ny t-shirt och diadem.
 
På jobbet var det vår praktikant Felicias sista dag och hon hade en bakat red velvet cake. Vilken fredagsfika! Direkt efter jobbet möte jag och Dan upp Sarah, Niclas, Lars och Lina och åkte till Sarahs och Niclas stuga!
 
Här vaknade jag upp på lördagen. Vi hade absolut inga planer, utan hade bara tänkt att hänga i trädgården, sola och äta. Jag och Niclas började lördagen med att springa en runda, svettigt!
 
Efter löprundan väntade den här maffiga frukosten. Lägg av. Bananpannkakor och allt!
 
Efter frukosten hängde vi ute. Titta, förgätmigej!!
 
Magnolian blommade <3
 
Ska vi inta solstolarna? frågade Sarah mig och Lina. Jajamen svarade vi!
 
Hejhej sommaren!
 
Till lunch åt vi ost, kex och vindruvor.
 
Och sen behövde vi ju röra på oss lite, så då förflyttade vi oss till framsidan av trädgården och spelade kubb. Lagom jobbig aktivitet denna varma sommardag.
 
När klockan började närma sig 18 gjorde vi oss i ordning.
 
Och förberedde maten! Ingen stughelg utan grillning.
 
Lina hade tagit med sig den sjukaste flaska vin jag skådat, gigantisk var den. Gott var det också såklart!
 
Efter maten spelade vi Unstable Unicorns som var klurigt, hetsigt och sjukt kul. Framförallt fanns det otroligt gulliga enhörningar på korten. Rekommenderas!
 
På söndagen tackade vi stugan för en mysig helg och åkte hem igen.

Carl och Christoffer

 
Idag fyller de 25 år, mina småbröder.
 
De kom som en virvelvind när jag var fem och ett halvt år gammal, den 3 juni 1995. Vi visste inte vad det var vi hade saknat, vi visste bara att familjen inte ännu var hel. Inte förrän de kom den där varma sommardagen. Och sedan dess har vi varit en kaosig skara på fyra barn som mamma och pappa gjort allt för att mätta på kärlek, upplevelser och utbildning.
 
Carl och Christoffer är både lika och otroligt olika på samma gång. Den ena gillar musik och konst, testar gärna att brygga egen öl, ger sig på långkok och flyttade till Piteå redan som 18-åring för att följa sina drömmar. Den andra är tekniknörd och systemutvecklare, samlar på brädspel, sjunger gärna karaoke och har ett socialt nätverk som sträcker sig längs hela Sverige.
 
Men båda är envisa, allmänbildade, kärleksfulla, intelligenta, kreativa och fantastiska (och långa). Och självklart bortskämda och dåliga på att höra av sig så som småbröder är.
 
Tänk att de idag fyller 25!
<3

Tre sommartröjor

Det är ny månad och sommar i luften. Äntligen! Som vi har längtat. Både förra veckan och de första dagarna den här veckan har det varit så himla fint väder. Jag har firat med att ha på mig T-shirts på jobbet och tänkte självklart att jag ska visa.
 
Har ni missat att Filippa K har rea? Det har inte jag. De har 40 % på T-shirts vilket resulterade i att jag köpte tre stycken. Basprodukter med bra kvalitet är verkligen något jag behöver.
 
Den första jag köpte är ljusblå och supermjuk. Matchade med svarta kostymbyxor och urtrötta ögon denna vardag.
 
I fredags var jag lite piggare! Var inspirerade av 70-talet och hade på mig mina ljusa KappAhl-jeans, en röd T-shirt från Filippa K och ett diadem från Lindex.
 
Man ser riktigt fredagspeppen i mina ögon här.
 
Klipp till måndag! Igår var det 22 grader varmt i Malmö och jag hade på mig en blus från KappAhl jag köpte i våras. Tycker den är så fin i en härlig mintgrön färg.
 
Och det var några av mina sommartröjor! Bjuder på att jag konstant poserade med ena handen i fickan.

Vecka 23

Hej och glad måndag!
 
I skrivande stund sitter jag på vår balkong. Det är fortfarande ljust ute, svalt men samtidigt sommarkvällsvarmt. Förra veckan var fin och härlig. Jag hade mycket på jobbet men hann också varva ner, springa ett par vändor och träffa nära och kära.
 
Förra veckan skrev jag en checklista. Ska vi se hur det gick med den?
 
Checklista vecka 22:
  • Boka in en körlektion och köpa ett teoripaket. Tar tydligen tag i det här med körkortet på allvar! Bokade en körlektion, men har inte köpt ett teoripaket än. Det kommer!

  • Springa minst två gånger och få in ett yogapass. Behöver verkligen jobba mer med ryggen, blir så stel i den. Inget yogapass, men sprang faktiskt fyra gånger. Så är nöjd ändå.

  • Testa ett nytt recept! Är inne i en "det är ju kul att laga mat"-period. Jajamen! Kan till och med bjuda på en bild här:

    Jag gjorde en rostad tomatsås i ugn efter Sofia Woods recept och åt tillsammans med gnocchi, buffelmozzarella, stekt rödlök och machesallad. Mums!

  • Springa ärenden på stan, köpa presenter och handla den där jäkla handkrämen som har varit slut i två veckor. Handlade presenter på stan, men glömde handkrämen hela tiden. Kommer snart beställa den istället.

  • Köpa blommor till balkongen! Halva balkongen är nu dekorerad med blommor. Det blev pelargoner och kalanchoer! Får se vad jag ska ha på den andra halvan, hehe.

  • Fira mamma på mors dag <3 Självfallet firade jag mamma på mors dag. Jag träffade min familj och åt indiskt. Tog inte en endaste bild men avslutar det här inlägget med en bild på min fina mamma <3
 
Hoppas ni har haft en fin start på veckan. Vi hörs mer imorgon!

RSS 2.0