Balkongen öppnad för sommaren

Vår balkong är äntligen öppnad för sommaren! Och ni, ni hänger med som Alex och Sigge brukar säga.
 
Före
I helgen blåste det jättemycket så det var lite kaos på vår balkong. Men på söndagen bestämde vi för att fixa till den. Vi har köpt lite blommor, varit på IKEA och köpt ett nytt bord och dessutom har vår fönsterputsare putsat rent glaspartierna.
 
Tidigare hade vi ett ganska stort bord på balkongen som vi aldrig använde. Någon gång har vi suttit och ätit där med vänner, men mestadels har det bara stått och vi har inte utnyttjat den här sidan av balkongen. Så himla tråkigt! Dags att göra något åt det.
 
Efter
Så vi monterade ner det stora bordet och köpte ett lite mindre från IKEA! Här hittar ni hela bordsgruppen. Vi behöll stolarna och bänkarna som vi haft tidigare och köpte bara ett nytt bord. Och så piffade vi med lite blommor och en gammal utomhusmatta från Lagerhaus.
 
Sitter faktiskt här och bloggar as we speak.
 
Om vi fortsätter lite längre ner på balkongen har vi mer blommor, en matta, en bänk och kuddar från H&M Home. Liknande dessa, fast blå och vita.
 
Vi går vidare till andra sidan av balkongen! Har jag sagt att vår balkong är cirka 30 kvm stor? En dröm enligt vissa, skitsvår att möblera i blåsigaste delen av Skåne enligt mig.
 
Vi har i alla fall en ny liten soffgrupp! Den är från IKEA och heter Mastholmen. Har velat ha den så länge! Vi ska köpa en matchande fåtölj också, men de är slut överallt just nu.
 
Sitter här ofta och solar.
 
Har också försökt fylla balkongen med pelargonier. Hoppas de överlever sommaren, jag läste att de ska vara ganska tåliga.
 
Känner mig rätt nöjd med och tror att vi kommer att utnyttja balkongen mycket i sommar. Det bästa är ändå att vår lägenhet känns mycket större när det är så pass varmt att man kan öppna upp ordentligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0