Frans dopdag

Nu ska vi kika på Frans dopdag. Tack alla som har skickat bilder till mig! Dagen gick verkligen i ett, så jag hann knappt fotografera något själv. På fredagen innan dopet var jag, Dan, Frans och mamma och pappa i lokalen och dukade och förberedde.
 
Sedan åkte vi hem till mina föräldrar, åt middag och hämtade dopklänningen som vi fått låna av kyrkan och som var hemma hos mamma och pappa.
 
Frans somnade bums av alla förberedelser. Förstår det! Hade jag också gjort om jag kunnat hehe.
 
Så blev det lördag och självaste dopdagen! För att få Frans på BÄSTA humör så höll jag stenkoll på hans sovstunder och började såklart dagen med en promenad.
 
Sedan hem och göra sig i ordning. Min klänning är från Indiska.
 
Klockan 13 började ceremonin i Löddeköpinge kyrka. Det är den kyrkan jag döptes i när jag var liten och tyckte det var fint att Frans skulle döpas i samma <3
 
Min syster och mina bröder blev Frans gudföräldrar.
 
Vi sjöng psalmer.
 
Dopvattnet hälldes upp.
 
Och så döptes han! Frans Sebastian Strandberg.
 
<3
 
Sen var det slut och dags för dopkalas!
 
En lycklig liten familj <3
 
Kalaset hade vi i kyrkans församlingshem.
 
Dan och Frasse matchade i brunt.
 
Till lunch bjöd vi på smörgåstårta.
 
Kompisar och familj <3 
 
I september fick min kompis Sara W tvillingar och i lördags fick jag träffa dem för första gången! Ester och Alma <3 Gullungar som dessutom matchade i rutiga klänningar.
 
Frédéric och Frans!
 
Till efterrätt serverade vi hembakade citronkladdkakor med glass till.
 
För dig ska jag göra allt min älskling.
 
Sedan öppnade vi presenter och WOW vad fina grejer vi fick. Tack, tack, tack! Problemet nu är bara att vi måste flytta haha. Nej, men en lägenhet på fyra rum hade varit väldigt trevligt måste jag medge.
 
Och så var dopdagen slut. Tack till alla som kom och stort tack till mina föräldrar som hjälpte oss med den här dagen.

Frans: 4 månader

 
I måndags blev Frans 4 månader! F-Y-R-A månader. Herregud vad tiden springer förbi.
 
Hur mår du och Frans?
Vi mår bra <3 Frans pratar och jollrar för fulla muggar. Det bästa är att vakna upp bredvid honom på morgonen.
 
Vad har hänt den senaste månaden?
Mycket tycker jag! Frans är nu jättestabil i nacken och vill gärna försöka stå hela tiden. Så det är det vi gör om dagarna. Står upp och tittar på saker haha.
 
 
Hur stor är Frans nu?
När vi var hos BVC var han 62 cm lång och vägde 5,9 kg. Han är nu mellan storlek 62 och 68 i kläder. Det känns bra när jag plockar undan hans pyjamasar i storlek 62, det betyder att han växer!
 
 
Har Frans fått smaka mat än?
Vi har börjat med smaksensationer så Frans har fått äta morotspuré och mosade katrinplommon. Lite avokado och grädde har han också fått smaka. Han tycker att det är helt OK än så länge, men jisses vad kladdigt det blir.
 
I övrigt så har vi lite problem med Frans mage. Han har ont då och då, och nu har jag börjat på mjölkfri kost för att se om det kan vara problemet. Vi får se om det hjälper! Hoppas.
 
 
Något annat?
Ja! Tycker att hans ögon mer och mer börjar gå mot det bruna hållet. Ska bli spännande att se vad hans ögonfärg blir sen. Just nu pendlar de så mycket mellan brunt, grönt och blått. Allt beror på i vilket ljus man tittar.

Så blev jag hackad

Och så blev jag hackad.
 
Jag visste att jag skulle bli det förr eller senare eftersom jag sitter på en äldre plattform med ett väldigt gammalt tema. Jag behöver rusta upp bloggen men det är svårt. Jag skulle egentligen helt och hållet behöva byta plattform, men jag har så många inlägg här inne jag vill behålla. Vill kunna leta mig bakåt och läsa tankar från förr.
 
Det är i alla fall tur att jag är gift med en utvecklare som kunde rycka in och hjälpa mig. Mobilsidan ser därför just nu lite annorlunda ut. Vi ska se om vi kan justera lite till. Men kanske är det dags att ta och bygga en helt ny blogg? Vi får se.

Vecka 13

 
Hej och glad måndag!
 
Idag är jag slut som artist. Att det kan vara så utmattande att anordna ett dop. Nu känns det som att jag får komma tillbaka till vardagen lite. Hela förra veckan handlade verkligen om att förbereda inför dopet.
 
Men det var så fint!! Så mysigt att få träffa alla och wow vilka fina presenter vi fick. Frans skötte sig exemplariskt och tyckte mest att prästen var intressant under ceremonin. Men mer om dagen i ett annat inlägg.
 
Den här veckan har jag lite smått och gott inplanerat. Bland annat ska jag och Sarah ha bubbellunch och skåla för hennes sista vecka som föräldraledig. På torsdag har jag min mammaträning och till helgen ska vi på tacosmiddag hos min bror i Helsingborg. Men framförallt ska jag varva ner efter förra veckan och försöka komma in i lite rutiner igen.
 
Hoppas ni hade en fin helg!
 

Lite från veckan

Shit vilken intensiv vecka jag har haft. Eller, egentligen inte men Frans har varit lite kaosig. Och så är det ju allt fix inför dopet. Här kommer hur min vecka sett ut hittills.
 
I måndags var det en bra dag. Frans sov mycket och jag lyckades göra mig i ordning. Hade både lunch- och kaffedejt inbokad!
 
Först träffade jag Carro för att äta lunch på The White Oak. Vi åt boeuf bourguignon och Frans sov genom nästan hela lunchen.
 
Sedan promenerade jag i solen ner mot stan. Svängde inom amningsrummet på Hansa för att mata Frans och byta blöja. Amningsrum hörni! Så jäkla bra.
 
Frans somnade i vagnen igen och jag mötte upp min kusin Frida som kommit ner till Malmö från Stockholm. Vi skulle ta en kaffe, men det blev bubbel på en uteservering istället!
 
Sedan vaknade Frasse och hängde med oss en stund innan det var dags att gå hem. Vilken mysig måndag!!
 
Det har varit strålande väder hela veckan här i Malmö och jag har varit ute och gått ungefär hundra promenader.
 
Frans somnar så bra i vagnen oftast och jag älskar att vara ute. En win win!
 
Men så idag kom kaosets dag. Den här bilden tog jag imorse när jag var pepp på torsdag och ännu inte visste vad som komma skulle. Jag var på väg till min mammaträning.
 
Efter träningen gick jag och min vän Tatiana till Espresso House för lunch. MYSIGT!
 
Satt i solen och njöt i cirka 10 minuter innan Frans vaknade. Han hade knappt sovit något och ville absolut inte somna om. Han skrek och skrek och skrek. Vi försökte gå en runda men det gick inte. Jag satte mig och ammade på en parkbänk och det hjälpte inte. Vi lekte den oerhört roliga leken "För varm eller för kall?" och inget spelade någon roll. Till slut bar jag honom i famnen på väg till busshållsplatsen.
 
Självfallet somnade han på bussen, men direeeekt när vi kom innanför dörren här hemma vaknade han och vi fick börja om igen. Klipp till att jag står på ICA med en skrikande bebis, glass som smälter och ett bankID som inte ville fungera. ROLIG DAG.
 
Imorgon är det en ny dag och då är det minsann fredag.

Fredag till söndag: familjehelg och Dans födelsedag

Välkommen till ett inlägg om min helg! Hade en mycket mysig helg där jag mest umgicks med min familj. Vi kikar.
 
Fredag
I fredags gjorde jag och Frans oss i ordning för en lugn dag. Vi gick en sväng på stan för att inhandla lite outfits till det kommande dopet.
 
Det blev den här klänningen till mig! Från Indiska.
 
Och dessa hängselbyxorna till Frasse. Från Lindex!
 
När vi kom hem gymmade vi lite och bakade sedan citronkladdkaka till dopet. Har gjort så många kladdkakor nu, orkar knappt mer haha.
 
På kvällen korkade vi upp en flaska bubbel, åt sushi och tittade på Talangfinalen.
 
Frasse powernappade i mitt knä.
 
Men sedan vaknade han till och vi "läste en saga" innan det var dags att sova för kvällen. Han tyckte mest den här boken var intressant för att den var färgglad, mjuk och prasslig haha.
 
Lördag
Det blev lördag och vi hade en familjedag inbokad.
 
Det var strålande väder och vi gick genom Slottsparken ner mot stan.
 
Väl på Triangeln gick vi på jakt efter en kavaj till Dan, sedan åt vi lunch innan vi promenixade hem igen. På kvällen lagade vi mat och hängde hemma.
 
Söndag
Det blev söndag och Dans födelsedag!
 
Jag gjorde mig fin i byxor och en tröja från MQ dagen till ära.
 
Frans var kalasfestlig i skjorta och blå scarves <3
 
Han dregglar så sjukt mycket just nu och försöker varje dag äta upp hela sin hand.
 
På eftermiddagen kom mamma och pappa förbi för att säga grattis till Dan och gosa med Frasse. Mormor!
 
Och morfar <3
 
På kvällen beställde vi mat från en indisk restaurang i närheten och tittade på den senaste Beck. Sen var helgen slut!

Vecka 12

 
Måndag! Sol! Vår!
Idag var det uteserveringspremiär för mig. Så himla mysigt. Ser fram emot mer sådant under våren och sommaren.
 
Saker jag ser fram emot den här veckan:
 
🔷 På onsdag ska vi till BVC. Brukar ha ångest efter jag varit där, för jag känner alltid att det finns något jag kan göra bättre. Jag jobbar på att inte känna så och den här gången är jag väldigt spänd på att se hur lång Frans är och vad han väger. Tycker han har utvecklats så mycket den senaste månaden.

🔷 Ska också fixa naglarna på onsdag vilket jag är mycket pepp på!
 
🔷 Mammaträning på torsdag 🎉
 
🔷 Och på lördag ska vi ha dop för Frans. Vi har valt att ha ett lite mindre dop med endast de närmsta familj och vänner närvarande. Men det blir mysigt! Är glad över att få fira Frans med nära och kära.
 
Annars ska jag hänga hemma, gå en och annan promenad och förbereda lite inför dopet. Blir en mysig vecka och hoppas på mycket sol.

Fyra saker från den senaste tiden

Förlåt om denna bilden inte är så nice, men jag måste visa. Frans har haft väldigt mycket skorv sedan han var cirka 2 månader. Jag har smörjt och smörjt och smörjt med olja och borstat och pillat bort. Men det hjälpte inte, det kom bara tillbaka och tyckte nästan även att det bara blev värre och värre.
 
Tills ni tipsade under 3 månaders-inlägget om salvan Borago!! Lägg ägg så effektivt. Den röda och torra huden lade sig nästan direkt och nu är det inte alls lika mycket skorv kvar. Ska tipsa alla jag känner om den här salvan. TACK för att ni delade med er!
 
En annan grej är det här med bärsele. Jag fick äntligen den att funka efter att inte haft någon aning om hur man knäppte den. Smidigt när jag behöver plocka här hemma och Frans inte vill ligga själv. Dock så är han inte jätteglad i selen än och är bara nöjd korta perioder. Men ändå! Ska börja ta med den till stan ifall Frasse vaknar och inte vill vara kvar i vagnen.
 
Nästa vecka ska jag fixa naglarna och vet inte helt hur jag vill ha dem. Bianca Ingrosso lade upp den här bilden på sin Instagram Story och jag tänkte att jaaa men kanske något liknande? Vill ha naturella men är också trött på min franska manikyr.
 
Sist men inte minst – är så glad för min mammaträning! Den här bilden lade gymmet Stark Starkare ut på sin Instagram. Här hittar ni dem. Känns så skönt att komma iväg en gång i veckan och träna och samtidigt kunna ta med sig Frans utan att det är några problem.
 
Hoppas ni har en fin fredag!

Barnvagnsbio och en dag på stan

Den här veckan har jag haft två supermysiga dagar!
 
Tisdag
I tisdags träffade vi Sarah och Sixten på Mobilia klockan 10.30. Vi skulle på barnvagnsbio!!
 
Alltså detta var SÅ mysigt. Först och främst fick vi en liten macka som vi kunde äta under filmen och sen så var nästan hela biosalongen tom. De som var där hade småbarn under 1 år.
 
Vi såg filmen Tisdagsklubben. Var den bra? Nja. Men! Perfekt handling när man tittar med en bebis. Behövde liksom inte koncentrera sig för att hänga med.
 
Livets första bio <3 
 
Efteråt var Frans utslagen och jag och Sarah gick i ett par butiker innan vi kilade hem. Älskade att gå på barnvagnsbio! Måste göras fler gånger.
 
Onsdag
Igår kom Regina och Henri till Malmö. Yey!

Det var strålande väder och jag klädde mig som en typisk morsa: randig stor skjorta, sköna svarta byxor och träningsskor haha.
 
Och en latte i högsta hugg. Nu jäklar hörni!!
 
Vi gick i butiker och när klockan var 13 var det dags för lunch. Vi gick till Tugg för att äta burgare. Mmmm, deras halloumiburgare är mycket god.
 
Jag hämtade vatten och lite grejer och Regina höll båda bebisarna haha <3 Både Henri och Frans går igenom "språng 4" just nu och är lite gnälliga, men jag tycker att de skötte sig bra. Och framförallt heja oss som inte låter sura bebisar stoppa oss!

Lite från sistone

Dagarna har flutit ihop den senaste tiden. Vad har jag gjort på sistone egentligen? Känns som jag gör mycket och samtidigt ingenting alls. Men här är i alla fall ett axplock av bilder från mina senaste dagar.
 
Frans har börjat greppa saker. Han kanske inte gör jättemycket mer än att hålla i saker just nu, men tycker det är så gulligt. Allt han gör är gulligt för mig. Min lilla bebis <3
 
Förra veckan var det så fint väder. Jag försökte ut och gå så mycket som möjligt, även om Frans just nu inte är jätteglad i att ligga i vagnen.
 
I onsdags gjorde jag mig redo för att träffa Sarah och Sixten på stan.
 
Frasse och Sixten. Gullungar!
 
Vi gick till Moderna Museet som kanske just då inte var jätteroligt. Aja, vi fick känna oss kulturella för en stund i alla fall.
 
På väg hem från stan, klockan var 17 och det var fortfarande sol! Yey!
 
Så hoppar vi till lördagen. Vi skulle på brunch hos Carro och Johan.
 
Sluta va så gullig Frans!!! Brunchredo kille.
 
Jag tog tydligen inget foto på brunchen men det var mycket gott! På kvällen var vi hemma hos Sarah och Niclas.
 
Beställde pasta från Vapiano och burgare från Jensens Böfhus och tittade på Mellofinalen.
 
På vägen hem sov Frans så gott i bilen för en gångs skull. Han är inte glad i mycket just nu, varken att åka bil eller vagn. Tror han helt enkelt inte vill sitta eller ligga ner hehe. Hoppas det vänder snart! Inte kul att köra medan han skriker.
 
Det blev söndag! Dan var och såg Brynolf och Ljung på Malmö Live och Athena kom hem till mig och Frans på fika.
 
Vi avslutade dagen med en långpromenad i Västra Hamnen.
 
Igår hade jag och Frans en lunchdejt inbokad med min barndomskompis Tatiana och hennes bebis Ester. Frans var helt okej taggad på att åka buss.
 
Vi gick till Espresso House för lunch och kaffe i solen.
 
Och sedan blev det en promenad längs havet innan vi tog bussen hem igen.

Vecka 11

 
Hej på er!
 
Helgen kom och gick. Den var mysig med brunch, pastamiddag, Mellofinal och fika. Det har dessutom varit härligt väder med massor av sol.
 
På söndag fyller Dan år och jag har så svårt att komma på en bra födelsedagspresent i år. Behöver han något särskilt eller ska han få en upplevelse? Vi får se. Vi ska i alla fall fira med tårta! Obligatoriskt med tårta på sin födelsedag.
 
Annars har jag ett och annat inbokat i veckan. En lunch, ett träningspass och så kommer Regina och Henri till Malmö i veckan. Ska bli mysigt!
 
I skrivande stund har jag en bebis som sover på mig. Han är inne i ett kämpigt språng och är rätt svår att få att somna. Så det får bli lite som det blir just nu. Det är i alla fall väldigt mysigt med en sovande bebis på bröstet <3
 
Hoppas ni får en fin måndag!

Torsdagsprat

God morgon!
 
Frans ligger och sover bredvid Dan och jag har smygit upp för att göra mig i ordning. Idag börjar min mammaträning! Är så pepp på det. Har dock lite ont i knät, men tror det ger med sig. Det är för att jag inte har stretchat ut lårmuskeln tillräckligt efter mina långpromenader. Då drar muskeln i knät och det gör ont och jag känner mig stel. Blir skärpning med sånt för min del! Behöver prioritera saker som får mig att må bra.
 
Den här veckan började riktigt kämpigt. Jag hade ganska mycket ångest och tänkte att om jag bakar lite till dopet så blir det bättre. Både för att hålla mig sysselsatt och för att känna att jag har förberett något. Men klipp till att kladdkakorna blev så dåliga? De blev torra och gick sönder när jag skulle frysa in. Jag är inte bra på att baka och har aldrig varit, så vet inte varför jag trodde att det skulle få mig att må bättre haha.
 
Men nu mår jag i alla fall bättre. Så länge jag ser till att Frans sover hyfsat bra så är han också på ganska bra humör.
 
På tal om ångest så har jag märkt att jag får en stor ångestvallning varje gång mjölken "rinner till" i brösten. Det kommer som ett brev på posten har jag märkt. Först en ordentlig vad-är-meningen-med-livet-ångest och sen känner jag mjölken. Nu vet jag i alla fall att det har med det att göra. Men de två sekunderna innan jag känner mjölken är inte rolig. Söker och letar efter vad som kan vara fel. Får först bara en NEJ-känsla, men sen förstår jag varför. Hoppas det går över.
 
Nu vaknade Frasse. Vi hörs lite senare. Ha en fin torsdag!
 

Torsdag till söndag: Två luncher, vårväder och kalas i Kristianstad

Torsdag
I torsdags hade vi en lunch inbokad och då behövde man ju kamma håret och ta på sig rena kläder hehe.
 
Vi begav oss ut i solen. Frans somnar inte på studs i vagnen som han gjort tidigare. Nu vill han titta på saker och blir gärna lite gnällig först. Packade med lite leksaker för att underhålla honom.
 
Sen mötte jag upp Carro och Sarah och Sixten för lunch på The White Oak vid Värnhem. Vi pratade om vad som hänt på sistone och åt pannkakor till efterrätt. GOTT.
 
Sedan promenerade jag och Sarah in på stan.
 
Det var helt galet fint väder! Våren är det du som är på väg?
 
Fredag
Klipp till fredag! Jag gjorde mig fredagsfin och hade på mig en ny tröja från MQ.
 
Kände mig vårig och fin.
 
Jag och Frans gjorde inget särskilt på dagen. Vi gick en promenad, ringde en kompis och handlade mat. På kvällen öppnade jag och Dan en flaska bubbel och så tittade på vi Talang och Bäst i test.
 
Lördag
Det blev lördag och jag hade ytterligare en lunch inbokad. Jag och Desirée sågs på Saluhallen och beställde mat från Poms mackor.
 
Des och Frans <3
 
Och ja, jag hade samma tröja på mig som på fredagen.
 
På kvällen lös solen in i vardagsrummet.
 
Vi lagade rödvinspasta ur Sofia Woods senaste kokbok Darling pasta.
 
Åt tillsammans med mozzarella och persilja. Rödvinspastan var helt OK men tycker att några av Sofia Woods andra recept är godare.
 
Söndag
I söndags vaknade Frans klockan 07.30 i vanlig ordning. Han är som en klocka just nu och vaknar nästan samma tid varje dag. Vi körde till Kristianstad för att gå på kalas.
 
Min mormor fyllde nämligen 82. Hurraaaa!! Hon fick träffa och hålla Frans för första gången <3
 
Och medan alla åt tårta och sjöng för mormor satt jag här inne och ammade. Försöker påminna mig själv om att det här med amning och att känna sig låst är en begränsad period. Det kommer inte alltid vara såhär, och när det är över kommer jag säkert att sakna det. Dan var i alla fall gullig och kom in med en bit tårta till mig <3
 
När vi sedan skulle köra hem skrek skrek skrek Frans i baksätet och lugnade inte ner sig. Det slutade med att vi fick stanna vid ett raststopp, jag ammade och fick vagga honom till sömns innan vi körde vidare. Hatar att vara den som kör när han får sådana utbrott. Men this too shall pass.

Vecka 10

I skrivande stund har jag lyckats få Frans att sova i soffan bredvid mig. Vem sa att det blir lättare efter tre månader? Just nu är han i ett galet språng och är så sur hela tiden. Det är tur att han är söt alltså. Idag har jag bakat kladdkakor till Frans dop och det tog nog 3 timmar sammanlagt eftersom jag inte kunde få Frans att sooova.
 
Men nog om det! Den här veckan börjar min träning. Det ska bli kul för känner verkligen att min hållning är så dålig. Behöver också lite endorfinkickar då jag just nu är ganska ångestladdad.
 
Ska försöka ta den här veckan lite som den kommer. Men det ska i alla fall vara sol hela veckan och det är riktigt härligt!
 

Lite från sistone: fredag till onsdag

I fredags var jag pepp och taggad på att gå en sväng på stan. Köpte lite grejer och fixade inför min födelsedag som var på lördagen. Förevigade med en hiss-selfie eftersom jag hade smink på mig haha. Det är inte många dagar i veckan jag har det nu för tiden.
 
Hämtade min födelsedagstårta på ICA Maxi och lyssnade på Fredagspodden.
 
Ni har ju redan sett hur min födelsedag var så vi hoppar istället vidare till söndagen. Frans hängde lite i gymmet. Ser ni att jag har överöst honom med alla möjliga leksaker? Kom igen greppa någon skallra Frans!! Men nej, händerna är fortfarande godast.
 
Vi gick en promenad och det kändes vårigt.
 
Fina fina Malmö <3
 
På måndagen hängde vi bara hemma men i tisdags tog vi oss i kragen och gjorde oss vardagsfina. Body från Lindex, byxor som Frans har fått i present av sin farbror Ola med familj och så dregglis från Newbie.
 
Gullunge!!
 
I födelsedagspresent fick jag ett presentkort på & Other Stories och köpte då den här tröjan som jag hade spanat in.
 
Hittade också ett par byxor i garderoben som passade haha. Det är inte många av mina byxor som passar just nu, men det gör inget. Jag har verkligen inte bråttom eller tycker det är jobbigt. Däremot så vill jag inte köpa en massa nya byxor för tycker det är slöseri? Men kommer de aaaaldrig att passa så får jag såklart göra det till slut 🤷🏻‍♀️
 
Men älskling!!
 
Frans hatar att ligga på mage och träna nacken. Men vi kämpar på!
 
Om man kan titta på sig själv i mobilen så blir det roligare.
 
I tisdags var det också Fettisdagen och därför var vi såklart tvungna att äta semlor. "Oj hade ni folk över?" tänker ni och hehe nej... Åt en vanlig klassisk semla och en semla med vaniljkräm istället för mandelmassa. Vi köpte från Gateau och de var goda, men den klassiska semlan var godast.
 
Igår träffade vi prästen som vi ska ha på vårt dop, pratade om dopceremonin och tittade på festlokalen. Tror det kommer bli mysigt! Efteråt åt vi thaimat hemma hos mamma och pappa.
 
Nu är det torsdag och snart helg igen!

Min födelsedag

I lördags fyllde jag år! Hela 32 år och har aldrig känt mig rikare. Första året det var så lite fokus på mig själv? Annars brukar jag verkligen hypa min födelsedag. Vaknade i alla fall bredvid den här lilla gullungen.
 
Det är så gulligt att han vill kolla på sig själv i speglar och kameror <3 Tror ni han får bruna ögon förresten??
 
Efter frukosten gick vi en promenad för att få Frans att somna i vagnen. Det var strålande väder ute och vi ville nästan inte gå in.
 
Sedan städade vi och dukade med långbord i vardagsrummet. Hela min familj skulle komma på middag <3
 
Jag gjorde mig födelsedagsfin. Hann inte locka håret för någon ville amma amma amma, men blev nöjd ändå.
 
Klänningen är ny och kommer från H&M.
 
Klockan 16 kom dem!! Min fina familj.
 
Alice och Frans!
 
Frans var finklädd i skjorta och finbyxor.
 
Jag fick presenter och bjöd på ost och vin. "Vad önskar du dig i födelsedagspresent?" frågade min familj och det enda jag önskade mig var bubbel haha. Fick således fyra flaskor! Tack tack.
 
Till middag bjöd jag på pasta a la vodka och mozzarella. Goooott.
 
Mysigt att sova hos gudfar och morbror.
 
Tycker den här bilden är hysteriskt rolig. Första gången min lillebror Christoffer höll Frans haha. Men sen blev det bra.
 
Varje år äter jag prinsesstårta på min födelsedag och självklart även i år!
 
Sen umgicks vi tills klockan blev 23 och vi kramades hej då. En mysig födelsedag på alla sätt och vis!

Frans: 3 månader

 
Igår fyllde den här plutten 3 – alltså TRE – månader. Tiden går fort och långsamt samtidigt.
 
Hur mår du och Frans?
Vi mår bra! Frans ger mer och mer respons och skrattar och jollrar om dagarna. Det är så mysigt. Han har också blivit rätt mammig vilket innebär att jag bär runt på honom väldigt mycket.
 
Hur stor är Frans nu?
Sist vi var hos BVC var han 59 cm och vägde 5,5 kg.
 
Något som blivit annorlunda den senaste månaden?
Ja, Frans har fått väldigt mycket skorv i hårbotten. Tydligen hade Dan det när han var liten och jag hoppas det går över snart. Jag smörjer med olja flera gånger om dagen och kammar bort det som släpper. Men det kommer bara nytt och försvinner inte helt? Hojta gärna om ni har något tips!
 
 
Något du tycker är kämpigt?
Tycker det är så svårt att få Frans att sova om dagarna. Vagnen brukar funka eller att amma honom till sömns, men annars behöver jag vagga honom tills han somnar och det tar så. lång. tid. Han vill inte heller sova själv så mycket. När jag lägger honom i sin säng sover han kanske 10 minuter och sedan vaknar han och vi får börja om igen. Jag förstår ju att det bara är att fortsätta och härda ut, men det är så segt.
 
Något annat du vill ta upp?
Inget annat än att det är kul att se Frans utvecklas och han blir starkare och starkare i nacken <3
 

RSS 2.0