Lite från veckan

Shit vilken intensiv vecka jag har haft. Eller, egentligen inte men Frans har varit lite kaosig. Och så är det ju allt fix inför dopet. Här kommer hur min vecka sett ut hittills.
 
I måndags var det en bra dag. Frans sov mycket och jag lyckades göra mig i ordning. Hade både lunch- och kaffedejt inbokad!
 
Först träffade jag Carro för att äta lunch på The White Oak. Vi åt boeuf bourguignon och Frans sov genom nästan hela lunchen.
 
Sedan promenerade jag i solen ner mot stan. Svängde inom amningsrummet på Hansa för att mata Frans och byta blöja. Amningsrum hörni! Så jäkla bra.
 
Frans somnade i vagnen igen och jag mötte upp min kusin Frida som kommit ner till Malmö från Stockholm. Vi skulle ta en kaffe, men det blev bubbel på en uteservering istället!
 
Sedan vaknade Frasse och hängde med oss en stund innan det var dags att gå hem. Vilken mysig måndag!!
 
Det har varit strålande väder hela veckan här i Malmö och jag har varit ute och gått ungefär hundra promenader.
 
Frans somnar så bra i vagnen oftast och jag älskar att vara ute. En win win!
 
Men så idag kom kaosets dag. Den här bilden tog jag imorse när jag var pepp på torsdag och ännu inte visste vad som komma skulle. Jag var på väg till min mammaträning.
 
Efter träningen gick jag och min vän Tatiana till Espresso House för lunch. MYSIGT!
 
Satt i solen och njöt i cirka 10 minuter innan Frans vaknade. Han hade knappt sovit något och ville absolut inte somna om. Han skrek och skrek och skrek. Vi försökte gå en runda men det gick inte. Jag satte mig och ammade på en parkbänk och det hjälpte inte. Vi lekte den oerhört roliga leken "För varm eller för kall?" och inget spelade någon roll. Till slut bar jag honom i famnen på väg till busshållsplatsen.
 
Självfallet somnade han på bussen, men direeeekt när vi kom innanför dörren här hemma vaknade han och vi fick börja om igen. Klipp till att jag står på ICA med en skrikande bebis, glass som smälter och ett bankID som inte ville fungera. ROLIG DAG.
 
Imorgon är det en ny dag och då är det minsann fredag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bidrar med lite ytlig pepp: din stil efter graviditeten är verkligen on point! Ständigt så himla snygga outfits! Hoppas fredagen blir en bättre dag!

Svar: Oh tack snälla!!
Sofie Strandberg

2022-03-24 @ 21:42:11

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0