Barnvagnsbio och en dag på stan

Den här veckan har jag haft två supermysiga dagar!
 
Tisdag
I tisdags träffade vi Sarah och Sixten på Mobilia klockan 10.30. Vi skulle på barnvagnsbio!!
 
Alltså detta var SÅ mysigt. Först och främst fick vi en liten macka som vi kunde äta under filmen och sen så var nästan hela biosalongen tom. De som var där hade småbarn under 1 år.
 
Vi såg filmen Tisdagsklubben. Var den bra? Nja. Men! Perfekt handling när man tittar med en bebis. Behövde liksom inte koncentrera sig för att hänga med.
 
Livets första bio <3 
 
Efteråt var Frans utslagen och jag och Sarah gick i ett par butiker innan vi kilade hem. Älskade att gå på barnvagnsbio! Måste göras fler gånger.
 
Onsdag
Igår kom Regina och Henri till Malmö. Yey!

Det var strålande väder och jag klädde mig som en typisk morsa: randig stor skjorta, sköna svarta byxor och träningsskor haha.
 
Och en latte i högsta hugg. Nu jäklar hörni!!
 
Vi gick i butiker och när klockan var 13 var det dags för lunch. Vi gick till Tugg för att äta burgare. Mmmm, deras halloumiburgare är mycket god.
 
Jag hämtade vatten och lite grejer och Regina höll båda bebisarna haha <3 Både Henri och Frans går igenom "språng 4" just nu och är lite gnälliga, men jag tycker att de skötte sig bra. Och framförallt heja oss som inte låter sura bebisar stoppa oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0