Carros babyshower

I lördags var det strålande väder, nästan 30 grader varmt och jag gick upp tidigt. Vi hade nämligen lyckats halvlura Carro och det var dags för hennes babyshower. Jag hade pratat ihop mig med hennes man Johan och han bokade in att de skulle på "grillkväll" hos hans syster.
 
Dagen till ära och inte alls särskilt genomtänkt bar jag den här klänningen från KappAhl! Färgen svart och 30 grader är kanske inte det bästa. Klänningen hittar ni här förresten!
 
Efter att ha handlat och fixat de sista grejerna åkte jag och Sarah till Bjärred för att möta upp Carros vänner vid 15-tiden. Sedan promenerade vi tillsammans bort till Carros och Johans hus. Johan smsade mig och skrev att de satt ute på trädäcket, så dit sprang vi och oj vad chockad Carro blev! Där satt dem och tittade på en förlossningsvideo och SURPRISE så kom vi istället haha. Carro hade förstått att något var i görningen, men trodde att babyshowern skulle hållas på kvällen under "grillhänget" istället. Carro slängde sig i duschen och vi invaderade deras hus och dukade upp en tidig middag.
 
Det blev pizza, sallad, manchego, vattenmelon, crostini och tapenade och lite annat. Mmmm, sommarmat.
 
Kolla den här gulliga personen. Fatta att hon är mamma om cirka 1,5 månad?! Hur sjukt och alldeles underbart!
 
<3 <3 <3
 
Efter maten och ett musikquiz där alla låtar hette något med "Baby" (förvånansvärt många låtar som gör det) var det dags att öppna presenter.
 
Carro fick så många fina grejer till bebis!
 
Det. var. så. varmt. Vi försökte hålla oss i skuggan så mycket vi kunde.
 
Till efterrätt hade Sarahs man Niclas bakat en citronkladdkaka. Alltså?! För det första är Niclas typ den snällaste personen som finns, och för det andra maj gahd vad gott. Jag och Sarah stod för de gulliga kakdekorationerna i alla fall.
 
Till kladdkakan blev det chokladbitar, jordgubbar och grädde. Ni ser att färgtemat var mintgrönt va?
 
Vi satte oss i solen, lekte en lek till och pratade om bebisar, vilda tuppar i Malmö och om att Carros tomatplantor nog var övervattnade. Haha. Allt möjligt med andra ord!
 
Eftersom Carro gärna inte ville ha typiska Babyshower-lekar så försökte vi hitta alternativ. Det blev som sagt musikquiz med låtar som hette något med ordet Baby. Lek nummer 2 var "Pass the nut" där man skulle förflytta nötter med hjälp av ätpinnar, men istället för nötter hade vi lagt till nano legobitar. Den sista leken var shotpong! Fast utan alkohol såklart, vi hade bytt ut den mot mjölk. Haha.
 
Vid 20-tiden kände sig alla nöjda och det var dags att packa ihop och städa undan. Vilken mysig dag! Längtar så tills bebis är här <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0