Vecka 23

Hej och glad måndag!
 
I skrivande stund sitter jag på vår balkong. Det är fortfarande ljust ute, svalt men samtidigt sommarkvällsvarmt. Förra veckan var fin och härlig. Jag hade mycket på jobbet men hann också varva ner, springa ett par vändor och träffa nära och kära.
 
Förra veckan skrev jag en checklista. Ska vi se hur det gick med den?
 
Checklista vecka 22:
  • Boka in en körlektion och köpa ett teoripaket. Tar tydligen tag i det här med körkortet på allvar! Bokade en körlektion, men har inte köpt ett teoripaket än. Det kommer!

  • Springa minst två gånger och få in ett yogapass. Behöver verkligen jobba mer med ryggen, blir så stel i den. Inget yogapass, men sprang faktiskt fyra gånger. Så är nöjd ändå.

  • Testa ett nytt recept! Är inne i en "det är ju kul att laga mat"-period. Jajamen! Kan till och med bjuda på en bild här:

    Jag gjorde en rostad tomatsås i ugn efter Sofia Woods recept och åt tillsammans med gnocchi, buffelmozzarella, stekt rödlök och machesallad. Mums!

  • Springa ärenden på stan, köpa presenter och handla den där jäkla handkrämen som har varit slut i två veckor. Handlade presenter på stan, men glömde handkrämen hela tiden. Kommer snart beställa den istället.

  • Köpa blommor till balkongen! Halva balkongen är nu dekorerad med blommor. Det blev pelargoner och kalanchoer! Får se vad jag ska ha på den andra halvan, hehe.

  • Fira mamma på mors dag <3 Självfallet firade jag mamma på mors dag. Jag träffade min familj och åt indiskt. Tog inte en endaste bild men avslutar det här inlägget med en bild på min fina mamma <3
 
Hoppas ni har haft en fin start på veckan. Vi hörs mer imorgon!

Kommentarer
Postat av: M

❤️❤️

2020-06-02 @ 09:17:36

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0