Roliga saker som händer i höst

 
Jag har varit lite gnällig och deppig den här veckan. Så nu tänkte jag att vi skulle peppa igång lite med en lista över roliga saker jag ska göra i höst!
  • Börja nytt jobb! Går än idag runt och försöker förstå att det är på riktigt. Jag är så himla taggad på den här utmaningen och att få jobba med ett så roligt företag.

  • I början av november ska jag och Dan checka in på MJ's här i Malmö. Dan har ett par extra semesterdagar att ta ut och jag har någon extra dag jag är ledig innan jag börjar jobba på Prisjakt, så vi tänkte unna oss en staycation! Ska bli så mysigt.

  • I slutet av november är det också dags för vår årliga Thanksgivingmiddag. Längtarrrr! I år ska dessutom alla mina syskon vara med då min lillebror Carl och hans flickvän Alice som annars bor i Stockholm har jobbat och pluggat här i Skåne sedan i somras.

  • Förhoppningsvis har jag snart också ett körkort. Idag började min körlärare prata med mig om uppkörning. Inte att jag är där riktigt än, men att vi ska boka in det om ett par månader. Så att vi har något att jobba mot. Ska jag verkligen köra runt helt själv på vägarna sen? Heh.

  • Redan nu på fredag händer en rolig sak. Vi ska avslutningsfest på jobbet för mig och en annan kollega som ska sluta! Det är ju sorgligt såklart, men så kul med lite fest. Temat för kvällen är GLITTER. Amen ni hör ju.

Den här hösten blir allt annat än tråkig.

Kommentarer
Postat av: M

Kommer att bli en fin höst!! 😘

2020-10-15 @ 16:36:21

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0