Mina senaste mobilbilder

Nu är det dags att titta på hur min vardag har sett ut genom min mobil på sistone. Det är mest mat ska ni veta, men det är ju trevligt det med. Häng med!
 
För ett par veckor sedan träffade jag Sarah H, Carro, Sandra, Johanna och Petya på restaurangen Eatery Social. Jag beställde portabelloburgare med sötpotatispommes. Mums så gott och vilken trevlig kväll!
 
Dagen efter åkte jag och Dan med min familj till Tyskland för att handla lite förfriskningar till bröllopet. Köpte en del, eh. Hoppas det räcker! Haha.
 
Ett par dagar senare träffade jag Athena på Condeco, tog en kaffe och åt deras chèvresallad. Vi pratade bröllop, bröllop ooooch bröllop. Athena och hennes sambo Peter ska gifta sig i augusti, ungefär en månad efter oss. Tänker att jag är världens tråkigaste person just nu, men det får väl vara så. Det är bara 2 månader till, haha.
 
En dag bjöd min lunchpromenad på en sån här fin utsikt.
 
En lördag åkte vi till Bromölla! Alla tåg var inställda på grund av banarbete, så vi tog bussen till Kristianstad istället och bytte sedan där till Bromölla. Dan var taggad på att åka buss! "Det är rätt mysigt" sa han. Kolla så gullig <3
 
Min kusin Sanne gjorde en provuppsättning på mitt hår och Tesses dotter Moa höll mig sällskap. Moaaaaa <3
 
Tesses och Stefans hund Hary var lagom trött när vi bestämde oss för att gå och lägga oss sen på kvällen. Haha, oh. Fina Hary!
 
En dag åt jag lunch på Espresso House helt själv. Tycker det är mysigt att göra det, bara lyssna på podd och äta. Jag åt en wrap med jackfruit, mycket gott.
 
Förra veckan var vi hemma hos vår bröllopsfotograf Emelie och skulle planera lite inför fotograferingen. Emelie har två jättesöta och gosiga katter! "Kan hänga här ett tag" kände både jag och Dan.
 
Syrenerna har börjat slå ut! Älskar syrener och tycker att de luktar väldigt gott. Det luktar sommar!
 
En kväll var det såhär härligt väder under min löprunda.
 
I fredags var det världens regnoväder. Jag skulle handla fika till två av mina kollegor som fyllde år och cyklade genom regnet. "Det är bra för grundvattnet, det är bra för grundvattnet" var mitt mantra under tiden.
 
I lördags tog jag och Dan det ganska lugnt på dagen. Vi var ute och gick en vända och fixade och donade lite hemma. Nima ville gå ut på balkongen, men fick hålla sig inne eftersom vi inte hade städat där än. Snart Nima, snart!
 
Sarah H har varit i New York och köpte en gullig bok till mig, haha.
 
Alltså, dör <3 Bra tips!
 
I söndags var det 23 grader varmt i Malmö och jag och Dan tog äntligen tag i balkongen. Nu är fönsterna tvättade och balkongmöblerna avdammade. Nima var mycket glad över att hon fick hänga ute en stund.
 
Och den sista mobilbilden är från dagens lunchpromenad. Jag köpte en kaffe och satte mig bakom Malmö Central för att lyssna på podd och njuta av värmen.
 
Klart slut från mina senaste mobilbilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0