Brud- och brudtärnebuketterna

Nu pratar vi mer bröllop! Anledningen till att jag inte visar allt på en gång är för att jag inväntar bilderna från vår fotograf. När vi har fått hennes bilder kan jag lova att ni kommer få se ALLT.
 
Men nu ska vi i alla fall titta på hur brud- och brudtärnebuketterna blev!
 
Jag gick till Jenny Strandh på Emporia och förklarade för dem hur jag ville ha det. Brudtärnebuketterna skulle bestå av brudslöja och eucalyptus eller något liknande i säsong. De skulle inte vara för små, utan jag ville att de skulle vara ganska yviga. Min brudbukett skulle kännas ängig och grön, samtidigt som den inte skulle hålla sig till något speciellt färgtema. "Ni får göra lite som ni vill" sa jag, "Bara den är yvig och ängig och absolut inte innehåller några rosor". Jag visste inte om jag var en drömkund eller en mardrömskund. De bad mig skicka lite inspirationsbilder så de kunde se ungefär hur jag hade föreställt mig.
 
Dessa inspirationsbilder skickade jag:
Brudslöja var ett konstant tema. Vi hade det i dukningen och i brudtärnebuketterna, så det ville jag gärna plocka upp i min bukett också.
 
Och såhär blev den! Vilken dröm. Det var som att de hade varit inne i mitt huvud och plockat en bild på hur jag exakt hade tänkt mig.
 
På en lapp som följde med buketten hade de skrivit vad för blommor de använt. Jag blev så himla nöjd!
 
Brudtänebuketterna blev också fantastiskt vackra.
 
Mitt vackra gäng! När vi får bilderna från fotografen så kommer ni såklart få se ett par porträttbilder med alla tärnor och marskalkar.
 
Dans corsage liknade min brudbukett, medan marskalkarnas corsager liknade brudtärnebuketterna.
 
Tack världens bästa Jenny Strandh för er fantastiska service!

Kommentarer
Postat av: M

Underbar brudbukett och underbara tärnbuketter!! <3<3

2019-09-05 @ 15:31:28
Postat av: Angelica Wåhlin

Men vilka fantastiskt fina buketter och så fint brudpar!

Svar: Tack snälla!
Sofie Strandberg

2019-09-05 @ 16:15:41
URL: http://angelicawahlin.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0