Vecka 35

 
Hej och glad måndag!
 
Idag har jag haft en så kul och peppig start på veckan. Det började med att jag träffade mina närmsta kollegor ett par timmar på kontoret idag. Vilken energiboost!! Jag blev nästan lite fnittrig och så pepp. Saknar verkligen att få jobba med folk i verkligheten. Det funkar bra att jobba hemifrån, men jag saknar pratet vid kaffemaskinen.
 
Efter jobbet var jag och Dan på en digital föräldrakurs med min barnmorskeklinik. Vi gick igenom förlossningens händelseförlopp, pratade smärtlindring, eventuella komplikationer och så vidare. Bra kurs och bra förberedelse för oss. Dan tyckte att jag redan hade koll på det mesta, haha. Så blir det när man insuper alla kompisars förlossningsberättelser, lyssnar på gravidpoddar och googlar tusen saker, hehe.
 
Resten av veckan då? Detta har jag inbokat:
  • Imorgon har jag min andra glukosbelastning. Kul! Haha, nej ser väl inte fram emot den direkt men tycker inte det ska bli så jobbigt. Tycker mest det är drygt att sitta och vänta i två timmar efteråt. Hoppas på bra resultat dock!

  • Imorgon ska jag också luncha med min föredetta kollega Susanna. Ska bli mysigt att träffa ännu mer folk IRL!

  • På söndag ska jag, Desirée och Johanna äta brunch på Mygel. Har inte varit där tidigare, men har hört att mycket gott om det.

Hoppas ni fått en fin start på veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0