IOtech 2021

Den här veckan har vi haft vår årliga konferens på jobbet. Varje år brukar företaget egentligen samlas och åka iväg tillsammans, men i år går ju inte det. Men! Det har anordnats en riktigt grym digital konferens. Vi fick för någon vecka sedan hem en låda med lite saker vi kunde använda under veckan, såsom ett förkläde, en vattenflaska, en kortlek och lite annat.
 
Temat för veckan var Body, Mind och Soul och Kodjo Akolor var vår programledare.
 
Tisdag
I tisdags var temat "body" och vi fick bland annat träna med Brita Zackari. Och så fick vi laga mat med Tareq Taylor! Allt var så snyggt ordnat, som värsta TV-produktionen.
 
Då lagar vi då!
 
En vegetarisk pasta carbonara med zucchini och tomater. Goooott!
 
Onsdag
Det blev onsdag och jag klädde upp mig lite extra.
 
Onsdagens tema var "mind" och magikerna Brynolf och Ljung var i studion!!! Blev verkligen mindblown av deras trolleritrick.
 
Sedan pratade Anders Hansen om vår hjärna, och hur den blir smartare av fysisk aktivitet. Löpning och promenader var bäst! Helst ska man få upp pulsen i 45 minuter, tre gånger i veckan. Men varje steg räknas, berättade han. Allt är bättre än inget. Intressant föreläsning!
 
Vid lunch var det dags att laga mat med Tareq igen.
 
Lins- och rödbetsbiffar!
 
Med sparris och sallad med fetaost. Muuuums!
 
Jag gosade lite med Nima i pausen. Vi matchade dagen till ära, haha.
 
Och dagen avslutades med ett musikquiz.
 
Torsdag
Torsdagens tema var "soul" och vi pratade mycket med Micael Dahlén om glädjen i livet. Känslan "glädje" är egentligen ett undantagstillstånd, och större delen av livet känns mest helt okej. Men det är bra säger Micael Dahlén! Glädjeruset är inte något som kan hålla i sig hela tiden. Vi pratade också om att man ska hitta vad som är meningsfullt i just ens eget liv, och vad som driver en framåt. Spännande var att människan helst vill utvecklas och röra sig framåt, att vi är som mest olyckliga när vi står still. Kan verkligen relatera!

Och så hade vi en workshop och blev indelade i grupper för att diskutera. Så kul att få prata med kollegor från Polen, Norge, England, Frankrike och Sverige som man aldrig har träffat. "Men hej jobbar du här också!", haha. Vid lunch lagade vi mat med Tareq igen, saknar honom redan <3
 
Dagens lunch var zucchiniplättar med panzanella. Panzanella är en tomatsallad med bröd, typ. Mycket gott! Tareq, vad ska jag äta till lunch imorgon? Yoghurt och müsli?! Hur kan mitt liv bara återgå till det normala efter det här?!
 
Vid klockan 15 var det dags för det årliga IO-prisutdelningen och sedan var IOtech slut. Jag skålade med alkoholfri Ginger Joe.
 
Wow, vad häftiga och inspirerande dagar. Imorgon är det fredag!

Kommentarer
Postat av: M

Så kul med en rolig och givande konferens, både fysiskt och psykiskt!! Maten såg väldigt god ut! 👌😋

2021-02-12 @ 10:14:47

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0