Lite från helgen: Smetana, långpromenader och hemmahäng

Vi kikar på de få bilder jag tog i helgen!
 
Fredag
Fredagen började med att jag gjorde mig i ordning och drack morgonkaffe. Sedan hade jag möten och massor att göra, men jag hann ändå gå en liten lunchpromenad.
 
På kvällen ville jag och Dan äta plockmat OCH pizza. Vi kommer aldrig överens när vi ska dela en pizza. Jag vill alltid ha något italienskt och Dan vill ha kebabpizza special, haha. Men i fredags lyckades vi! Dock kom inte pizzan med på bild, men på den fanns bresaola, parmesan, pinjenötter och ruccola. Mycket gott.
 
Jag hade köpt hem chips, smetana och stenbitsrom. Så otroligt gott att doppa chips i smetana med rom? Var har smetana funnits i hela mitt liv?? Som de senaste fredagarna spenderade vi kvällen i TV-soffan, tittandes på Talang och Bachelor.
 
Lördag
På lördagen ville Dan gå en extra lång promenad, så jag hängde på. Vi gick förbi Ribban, bort mot Limhamn och ut mot Ön.
 
Hej Ön!
 
Hej Öresundsbron! En promenad på 1,7 mil blev det, heh. Vi var lagom trötta när vi kom hem.
 
På kvällen hällde vi upp vars ett glas rosé och lagade hemgjorda hamburgare.
 
Mmm, så gott. Har hittat goda glutenfria hamburgarbröd i frysdisken, så är nöjd.
 
Sen satt vi och pratade hela kvällen om Tokyo, framtidsplaner och vart man skulle resa om man kunde.
 
Nima var nöjd med lördagssällskapet.
 
Söndag
På söndagen gjorde vi nästan ingenting. Jag gick ytterligare en långpromenad, städade och tittade på Grey's Anatomy. Och så var hemmahängshelgen slut, men mycket fin var den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0