Burger King - Mer spänning i vardagen.


Igår var Sofie på akuten.
Fast inte förrän efter hon hade spenderat 2 timmar på vårdcentralen.
Ni förstår att det är inte lätt att jobba på Burger King. Det kan faktiskt vara livsfarligt. Man kan tex halka i köket och trilla ner i fritösen eller fastna i broilern och bränna upp hela sin hand. Eller så kan man göra som jag gjorde, skära av halva nageln när man ska ta tomatskäraren.

Om jag ska vara ärlig förstår jag inte hur jag lyckades.
Jag vet bara att jag skulle flytta tomatskäraren så jag kunde ta tomaterna, hamnade fel med handen och lyckades dra ena fingret mot knivskaftet. Resten är lite mer tydligt. Efter att ha blodat ner hela Burger King blir jag skickad till vårdcentralen där de konstaterar, efter 2 timmars försök att stoppa blödandet, att jag måste till akuten i Lund. Där skulle jag få "bränna av blodkärlet" förklarar de. Gissa om jag blev rädd.

Så efter en bedövning, väl inne i lund, bränner de av blodkärlet som sprutade blod åt alla håll och kanter, och stackars pappa som var med mig blev så yr att han fick sätta sig ner. Men jag överlevde. Ett finger gör inget handikapp, eller hur?

Det hela slutar i alla fall med att jag är sjukskriven i en heeeeel vecka och måste gå på penicillin.
Underbart. Vad gör man inte för lite ledighet från jobbet?



Kommentarer
Postat av: Egoina

Det är viktigt att du använder hanskarna gumman! Utan dem är du ICKE försäkrad. Jag har också skurit mig på den, den är skitvass.

2008-12-10 @ 17:36:31
Postat av: Sofie

Det var det som var grejen! Jag skulle egentligen inte ta den satans maskinen utan jag skulle flytta den så jag kunde komma åt tomaterna, och därför hade jag inga handskar. Tyckte att man inte behövde ha handskar för att ta tomaterna xD men jag hade väl fel :P

2008-12-10 @ 17:44:04
URL: http://svarta.blogg.se/
Postat av: Amanda

ojdu, lät inget bra,

men skönt att slippa jobbet antar jag ;D

2008-12-10 @ 22:07:29
URL: http://amandasverklighet.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0