Lär känna Sofie.

Sofie är trött på att vara falsk.
Därför vill hon att ni skall lära känna henne bättre och gör därför en lista på sina mörkaste hemligheter.Nr 1; Hon är sjukt mörkrädd. 
Det har till och med gått så långt att hon springer hem från sin kompis Carro som bor 200 meter bort från henne, kollar under sängen innan hon går och lägger sig och är tvungen att sova på sin systers rum efter att ha kollat på en skräckfilm.

Nr 2; Hon är sjukt utseendefixerad.
Hon hatar att gå runt ute i allmänheten och se ut som fan, därför duschar hon varje dag och tar en evighet på sig att sminka sig. Hennes pappa har börjat kalla badrummet för "Sofies andra rum".

Nr 3; Hon får lätt ångest och dåligt samvete.
Sofie hatar att vara otrevlig mot människor och få dom att må dåligt. Då brukar hon få ångest och känner sig som världens sämsta och hemskaste människa. Därför är hon även trevlig mot de personer hon inte tycker om, bara för att hon inte tycker om dem så anser hon att det inte är ett skäl att vara otrevlig. Dessutom får hon lätt ångest över skolan.

Nr 4; Hon älskar att vara öppen om sina känslor.
Hennes pappa har lärt henne att det är viktigt att kunna berätta om sina känslor och åsikter. Därför brukar detta vara Sofies favoritämne, hur hon känner och varför. Det här brukar dessvärre inte uppskattas bland folk.

Nr 5; Hennes största idol är hennes pappa.
Han är den enda man hon vet som delar hennes intresse om att prata känslor, dessutom ser hon upp till honom och tycker att han är rolig, smart och framgångsrik. Hon hoppas att hon kan bli som honom när hon blir stor.

Nr 6; Den enda del på kroppen hon är riktigt nöjd med är hennes ögon.
Hon anser att det är det enda på henne som kan bli riktigt perfekt. Det är just därför hon spenderar så oerhört mycket tid på badrummet. Ibland har det till och med  gått så långt att hon har tvättat bort sminket eftersom ögonfransarna inte blev tillräckligt bra, och därför sminkat om sig. Sjukt, jag vet.

Nr 7; Hennes smeknamn är Guldfisk.
Hon fick det av några gamla och nära vänner som ansåg att hon ser ut som en guldfisk. Mestadels för atthon har stora ögon, har dåligt minne och beter sig som om hon lever i en egen liten värld precis som en guldfisk i en skål.

Nr 8; Hon pratar innan hon tänker.

Att tänka har aldrig riktigt varit  Sofies starka sida och därför pratar hon ofta innan hon tänker.
Hennes pappa menar att hennes ordspråk och rutin hon lever efter är  "Att tänka innan man prata är som att torka sig i röven innan man skiter". Kanske stämmer..

Nr 9; Hennes favoritmat är mormors köttbullar.
Därför att dom är Goda.

Nr 10; Hennes favorit sysselsättning är att shoppa.
Men vilken tjej tycker inte om att shoppa? Det här brukar dock vara anledningen till  varför hon aldrig har några pengar.


Så, nu känner ni mig.


Kommentarer
Postat av: Salo

Haha, du låter som mig, förutom punkt 1, 3, 5 och 7 ^^

2008-03-03 @ 18:22:47
URL: http://isabelsalos.blogg.se
Postat av: Daniel

jag visste allt det redan

2008-03-04 @ 11:35:35
Postat av: sssss

det där med att tvätta bort sminket bara för att ögonfransarna inte blev "rätt" känner jag igen mig i

2008-03-09 @ 00:06:41
URL: http://sedate.blogg.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?


Trackback
RSS 2.0