En dag som ingen annan.


Idag är det en konstig dag.
Det började med att jag satte mig på helt fel ställe på tåget. Då menar jag helt fel. Vid sidan om mig satt nämligen en gubbe, iklädd sjöuniform (till och med hatten hade han) och ögonpadd.
"Han har väl opererat ögat" tänkte jag.
Det var inte förrän han började prata väldigt bred danska med en okänd man som jag reagerade. Det lät som han sa ord som inte fanns. Men flera gånger tycktes jag höra "Jeg elsker deg". Den okända mannen låtsades som ingenting. När sjökaptenen sedan skulle gå av tåget vände han sig mot mig och började prata igen. Jag upprepade "va? va?" hela tiden. Till slut sa han "Jeg elsker deg" till mig också och gick av tåget. Jag satt helt stum. Antingen har jag och den okända mannen väldigt mycket gemensamt och en hemlig beundrare eller också så finns det konstiga människor här i Malmö.

Dagen fortsatte med att jag tappade brickor, poletter och gud vet vad på jobbet. Men droppen var nog när jag skulle handla presenter på Lagerhaus. När jag bad kassörskan att slå in presenterna pekad hon bort mot "Gör det själv-stationen". Precis som att affären visste att jag inte kan slå in paket.

Denna dag är som ingen annan. Egoina får nöja sig med fult inslagna paket. Det är ju trots allt insidan som räknas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0