Lundafika, familjemiddag och en kamera som inte ville mer.

Dagen började med att jag mötte upp Carro i Lund. Här har vi Carro!

 

Vi bestämde oss för att fika på Mormors Bageri. Hon köpte surdegsbröd med vitlök- och rosmarinsmak medan jag stoppade i mig världens största wienerbröd. Där satt vi en stund och pratade om allt från missförstånd och komplicerade känslor till fina vänner och högtider.

 

Sedan tog vi bussen hem till Lödde. Jag gick hem till mina föräldrar och Carro hem till sig. Vi är nämligen uppvuxna på samma gata, hon och jag. När vi var små och gick på samma dagis bråkade vi om en sten som vi hade hittat. Mer barndomsvänner än så kan man inte bli.

 

Hemma, höll mamma på och hänga upp fina vårgardiner och på baksidan byggs det om. Mamma och pappa skall få ett väldigt fint uterum.

 

Sedan kom Dan och Sös skjutsade oss till Maxi. Dan skulle inhandla sin dagliga dos av Cola Zero och lite extra till morgondagen. Då skall han göra högskoleprovet, vilket han är väldigt nervös inför.

 

Sedan hämtade vi upp lite mat och det var dags för vår familjemiddag! Det blev pizza idag, men det gjorde oss ingenting. Därefter skjutsade vi hem Dan och jag, Sös och Carro gick på bio och såg "No strings attached". Jag hade tänkt visa er hur mycket godis jag köpte och hur postern till filmen såg ut, men det ville inte kameran. Den ville sova istället. Japp, för min kamera dör inte. Den behöver bara vila lite ibland. Det var min lediga fredag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0