Fin, fina presenter från fin, fina vänner.

I Lördags fick jag och Dan fin, fina present från våra fina gäster som kom och firade oss. Jag tänkte att ni kanske ville se? Här är i alla fall presenterna som jag fick!

 

Kära Fredric gav oss sällskapsspelet "Fia med puss". Jag har ingen aning om hur det går till än, men kan det vara likt "fia med knuff" kanske? Vi får se!

 

Desirée och Ayla känner mig. Till mina, än så länge, misslyckade cupcakes fick jag formar. Dessutom fick jag en fin kalender och cupcake mints att suga på, tidiga morgnar.

 

Mina vänner vet att jag älskar cupcakes. Av Rebbe och Johan fick jag ännu fler formar fast vita! Hur bra som helst.

 

Sara och Mattias hade köpt en muffinsbok och två små fina le creuset grytor i den finaste färgen. Le creuset är något jag vill börja samla på. Synd att de är så hemskt dyra bara.

 

Sös hade hittat den här fina brickan på tradera! Den kommer passa perfekt till söndagsfika och sena frukostar på balkongen.

 

Mamma och pappa skickade med Sös vars ett kuvert till mig och Dan med pengar. Kuverten var så fiffiga så var tvungen att visa. Kan ni gissa vilket som är mitt?

 

Av Markus, Matilda, Micke och Henke fick jag och Dan den här presenten!

 

Det var allt från vin och choklad till te och sylt.

 

Av Linus och Neja fick jag ännu en muffinsbok! Det är bra, man kan aldrig få för många muffins recept. Dan fick en Elvis bok. Den har jag sagt att vi får dela. Jag tycker nämligen om även den tecknade Elvis!

 

Ida hade köpt en rosettring! Jag, som älskar rosetter och har det lite överallt, blev väldigt glad.

 

Fina Tina var även på festen och det tyckte jag var extra roligt för vi har inte träffats på ett tag. Hon hade köpt presentkort på H&M till mig och Dan och fina tulpaner!

 

Samuel och Fredrika var lite småsjuka, men de kom inom och hälsade på i alla fall! De hade köpt vackra blommor och en lagom stor vas. Vi hade bara två vaser innan, så nu kan jag slippa använda vinkaraffen som nödfall.

 

Sist men absolut inte minst! Av Caroline, Sös, Rebbe och Johan och Linus och Neja fick jag och Dan ett presentkort på Rådhuskällaren i Malmö. Jag blev så rörd att jag började gråta. Vi har sådana fina vänner. Vi blev hemskt glada för alla, alla presenter. Tackar så hjärtligt, och tack för en fin kväll.


Kommentarer
Postat av: m

Inte illa med så fina vänner!!Man blir ju riktigt avundsjuk!! Puss på er! :-)

2011-03-15 @ 08:41:09

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0