Kusinträff.


I lördags hade vi en myskväll med kusinerna på min mammas sida! Det var nämligen så att min morbror och hans fru, mamma och pappa, min moster och mormor var i Köpenhamn och vi hade mammas och pappas hus helt för oss själva! Då får man ju passa på att ha en liten släktfest med bara vi kusiner.
 
Till middag blev det tacos! Vi hade alla möjliga grönsaker och såser till. Dessutom hade vi stekt 3 kilo köttfärs. Men vi var ju trots allt 9 personer runt bordet och det märktes på hur alla skrek och pratade i mun på varandra. Jag älskar den känslan. Högljudt och glatt skall det vara!
 
Tesse och Stefans hund Hary var också med. Men han fick dock ingen tacos, bara en och annan gurka och ananas bit. Jag måste dock förklara att Hary faktiskt stavar sitt namn med ett R och att det inte är jag som stavar fel. Eller ja, det är väl Tesse och Stefan som stavar hans namn med ett R. Men ni förstår vad jag menar.
 

På kvällen glömdes kameran bort, men vi satt i alla fall i uterummet och sjöng till gamla låtar tills klockan var ett på natten. Sedan gick vi och lade oss och dagen efter gick vi en runda på Center Syd. När alla kusiner hade åkt hem, förutom Hampus, kom Dans brorsbarn över. Vi skulle nämligen passa dem över natten och det var hur mysigt som helst! Det blev det dock inga bilder på, men det var en helspäckad helg med många mysiga stunder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0