Mina älskade serier.

Snart är det höst och i slutet av september kommer alla mina älskade serier tillbaka. Det är nästan så att jag har haft för mycket fritid nu i sommar! Vad skall man göra på kvällarna egentligen?

Jag har börjat fundera hur alla säsonger slutade och hur skall det egentligen gå? Kommer The Mentalist någon gång få tag på Red John? Vem kommer att överleva ute i skogen i Grey's Anatomy? Hur kommer det att bli nu när Elena plötsligt är vampyr i Vampire Diaries och kommer någonsin Jess och Nick få till det i New Girl? Kan Ted bara berätta hur han träffade sin fru någon gång i How i met your mother och hur skall bröderna Winchester lyckas komma ur skärselden i Supernatural?

Så många frågor och så lite tid. För just det, jag skall visst börja plugga igen också. Sommarlovet är över och nu skall man ha tid för både studie och serier. Men vi vet ju vad som kommer att prioriteras. Serier så klart!

Kommentarer
Postat av: jawna

Haha, åååh.. Serier är livet.. Jag undrar hur jag ska hinna med alla nu när jag både ska plugga och jobba? Vi får ordna seriekvällar och samlas hela gäng och kolla tillsammans ;P

Nu har jag hittat en ny serie. Nip/Tuck. Cole från Förhäxad spelar en av huvudrollerna, så funderar på att kika och se om det är något kul.. Med risk att fastna vid ännu en serie!

2012-08-29 @ 16:54:38
URL: http://jawnas.blogg.se
Postat av: christin

skönt att det inte bara är jag som längtar efter serie-tider!!!

2012-08-30 @ 20:44:17
URL: http://harts.blogg.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0