Instagram bilder.

Då skall vi titta på hur min Instagram har sett ut den senaste tiden!
 
Den första bilden är på mig och Dan från när vi var på Torsö, i Mathildas stuga. Det var en så himla mysig helg med riktigt sommarväder! Den andra bilden visar min nya bikini som jag skall använda flitigt när vi åker till Kroatien!
 
Till vänster har vi en kväll när Dan inte var hemma och jag fick laga precis vad jag ville till kvällsmat. Bakpotatis, avokado och laxröra. Tre saker som Dan inte tycker om. Dan kan vara rätt kräsen ibland, förstår ni. Till höger har vi min garderob. I den finns det ingen ordning över huvudtaget. Till skillnad från min andra garderob där jag har alla mina klänningar. De hänger så fint och prydligt så!
 
En dag hade vi Neja och Robin på besök! Vi åt lax, nypotatis och sparris på vår balkong.
 
Till efterrätt den dagen åt vi glass med nougatsås och tittade på fotboll. Till höger har vi två klänningar som jag valde mellan till midsommar. Mina kära vänner på Instagram hjälpte mig att välja. Det blev ju den till vänster!
 
En dag pantade jag och köpte blåklint till köket! De lever fortfarande kan jag meddela.
 
Så blev det midsommar och vi åkte till Varberg! Här har vi jag och Dan, midsommarfina! På den andra bilden är vi framme i Sarahs stuga!
 
Det var ju inte jättefint väder på midsommar, men några av oss gick ner och tittade på midsommarstången som ni ser till vänster. Till höger har vi en snigel som klättrade på fönstret!
 
Dagen efter midsommar var det fint väder! Då gungade jag och Dan på en gungbräda. Här låtsas Dan att han flyger. En annan dag mös vi framför TV:n med den godaste Ben & Jerry-sorten!
 
Till vänster ser vi hårtussar från Isa. Jag borstade nämligen henne. Hon fäller så himla mycket just nu. Till höger ser vi en klänning som jag köpte på H&M! Jag åkte in till Malmö för att leta efter denna klänning, så hittade jag den i min storlek, i den färg jag ville ha och för halva priset. Mer självklart kan det inte bli!
 
I tisdags tittade jag på "Allsång på Skansen". Det är ett måste för mig på sommaren! På den andra bilden har vi Nima och Isa som myser i soffan.
 
Sedan har vi Isa bland våra handdukar, som är hennes nya favoritplats att sova på. Och så jag, en helt vanlig onsdag!
 
Detta inlägg avslutas med ett av mina favoritband, just nu. She&Him heter dem och är så himla bra! Följ mig på Instagram, Guuldfish heter jag där.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vet du att det är skådespelerskan Zooey Deschanel som sjunger i She & Him? Grym är hon! :)

2012-06-28 @ 20:18:04
Postat av: Sofie

Det vet jag! Älskar henne! :)

2012-06-29 @ 10:11:04
URL: http://svarta.blogg.se
Postat av: christin

Deras julskiva är också så himla bra. Den bästa julskivan. Men det är ju inte riktigt aktuellt nu - men något att se framemot!

2012-06-29 @ 19:00:11
URL: http://harts.blogg.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0